Dop och släktkalas

Igår var vi på Dop i nacka kyrka. Det var min brorsson Titus som döptes. Dagen började med att vi åkte till brorsan och fick amerikansk frukost. Theo älskar verkligen amerikanska pannkakor det han dock inte älskar lika mycket är att ta på sig finkläder,men ibland måste man. Han gick och drog i både skjortan och byxerna innan han vande sig men han var så fin så.


.

I kyrkan hade theo lite svårt att vara still men allt gick bra och Titus var så duktig så och sov igenom hela dopet och det efterföljande fikat. Efter fika och paketöppning for vi hem mot Motala igen. Theo var helt slut och sov hela vägen i bilen hem. Väl hemma blev det ombyte och en macka innan vi gick ett kvarter ner till mats moster för att träffa hela släkten på en släktträff. Theo hade jättekul sprang runt och lekte och stojade med alal de andra barnen.

Klockan 22.00 tyckte jag det var dags att lugna ner sig så theo och jag gick hem medans mats stannade kvar. Theo fick sin välling men hade svårt att sova eftersom han var så uppe i varv. Han somnade vid elva tiden och sov till klockan 9 i morse då var han så seg så han fick välling i sängen. Låg där och somnade nästan om. Inte förens klockan 10 ville han gå upp så idag är han seg efter helgens bravader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0