full fart

Idag har vi haft ett späckat schema. Började dagen med att åka till mormor och morfar och snickra ihop deras bäddsoffa, blev som ny, kanon. Theo var på bus humör och körde med mormor som vanligt. Det bästa var nog ändå att få väcka morbror och busa med honom. Sebbe har ju varit i norrköping ett tag nu så theo saknade nog sin buskamrat. full fart med kullerbyttor och brottning var det i alla fall. Theo fick kassler till lunch, det tyckte han var jättegott, smaskade på som bara den. Efter lunch och sovning bar det vidare till Sandra med familj. Theo, Albin och Linus lekte jättebra först inne och sen i lekparken. märks att theo tycker det är kul med andra barn även om de är mycket äldre än vad theo är. Linus blev glad för sin present och ville spela på en gång.

Jag lyckades plocka färdigt nere i källaren förut så nu ska vi börja riva bort träbänken nere i tvättstugan så att tvättmaskinen inte längre är innbygd, vilket innebär kondens och fukt. Börjar med det innan vii ska ta och bila bort den gamla beton suggan som står där., någonstans måsta man ju börja. Måste kolla upp färg till lekstugan och theos rum också tänkte vi skulle hinna måla det innan sommaren är slut. Lekstugan går nog fort bara man komme rigång, är ju inte så stora ytor direkt.

Var en sväng på citygross efter vi varit hos sandra och co. Det var dock mellanmålsdags för theo så vi svängde förbi mcdonalds på vägen, nästan ett helt happy meal tröck han i sig, så han orkad eingen kvällsmat sen men vad gör det. Huvudsaken är ju att han är mätt.

Imorgon blir det som sagt en hemma dag med mycket fix. ska bli skönt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0