källarrenovering

Just nu håller vi på att renovera tvättstugan. Vi har tömt rummt, bytt kran till vattnet, bilat bort en cement hov och just nu håller mats på att putsa väggarna. Kommer nog att bli jättebra när vi är ärdiga. Var på ikea igår och köpte skåp, bänkskiva och garderober, så nu är det bara att få klart all puts och sen målning av väggar och golv innan det är dags att börja skruva ikea möblerna. Tror det kommer bli jättefint nät det blir klart, mörk grått golv, vita väggar och tak, vita skåp och garderober samt en skiva i bok över skåpen.

Igår var vi hemma hos mormor och morfar. Båda bröderna var där oxå så theo fick träffa sin kusin för första gången, det märktes att theo inte var van vid konkurensen från en liten bäbis, man kan väll säga att han var en riktigt rackarunge, som Anne sa, även negativ uppmärksamhet är uppmärksamhet.

I eftermiddag ska vi åka dit igen för att tvätta lite, då är även voff voff där så tror att theo kommer att bli jätteglav över att få träffa sin voff igen, var ju ca tre veckorsen nu.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vi längtar tills ni kommer. Voff voff har letat efter er. Hon trodde att ni skulle vara här när vi kom.

2009-07-11 @ 12:56:43
URL: http://jandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0