slö söndag

Idag har varit en skön söndag, jag och theo var ute på förmiddagen medans Mats gjorde tvättstugegolvet redo för målning. Mörkgrått blev det. vi hade velat haft svart, men det gick tydligen inte att bryta när vi skulle ha det till ett tvättstugegolv så vi fick nöja oss med mörkgrått huvudsaken är ju att det håller i alla fall. Ska snacka med min kusin som har färghandel i morgon och se vad för färg vi ska ha till väggarna, han var osäker på om väggarna tidigare var målade med kalkfärg och då var vi tvugna att göra någon special variant, Lämnade ett prov från väggen åt honom i fredags så han skulle höra av sig imorgon. Hoppas det inte blir allt för bökigt bara.

Var och hämtade tvätten hemma hos mamma idag också, har lite kvar där som inte var tort än. tror jag få åka och tvätta framåt onsdag igen om vi inte fått in tvättmaskinen tills dess. Vi får se.

Smakade på bagelserna som jag gjorde igår, de var goda, men lite förstora för vår smak, mats ville ha större hål också så får väll göra fler och försöka få till det där med hålen lite bättre.

Theo var så lycklig över att få gå ut i förmiddags, det spö regnade ju hela dagen igår så då var det ju inget lekväder direkt. Han gungade och grävde och sprang runt som en tok. Sen började det regna igen, typiskt.

lägger ut en bild på hur tvättstugan såg ut innan renoveringen började men efter vi tagit bort all inredning, så ska ni få se den när den blir klar



lös puts på väggarna och fläckvist målat golv, snyggt värre



den stora cement hoven som mats nu bilat bort samt ännu mer lösputs på väggarna



Avslutar med en bild på mammas tuffa men skitiga kille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0