fika gäster

Nu har maria med familj varit här och fikat, theo tyckte det var jätteroligt att få leka med Nova, de sprang runt runt och jagade varandra. Nova är så snäll och leker med Theo trots att Nova är fem år och theo bara två. Jag tyckte oxå det var trevligt att träffa maria och thomas. Maria hade bakat en jättegod äpplekaka som hon hade med sig till oss att smaksa på. Blev lite över så det stoppade vi i frysen till en annan dag.

Efter att gästerna åkt vidare mot Novas gympa så gick vi ut i trädgården en liten stund. Trist väder men kände att vi behövde lite luft så var ute i en halvtimma ungefär. plockade lite äpplen och röjde upp bland leksakerna. Theo var duktig och räfsade lite löv också.

När vi kom in smaskade Theo i sig två tallrikar kräm, duktig kille!!

Nu sitter vi här i soffan hela familjen och myser lite framför pippi. Theo är helt slut efter lek med Nova och Löv krattning. Han har ju varit still en hel vecka så det tar på krafterna när man far runt och stojar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ahh ja vi har ungefär 2 stycken kvar kanske var.. Dom fyller ju alla 3 :-) Först Clara den 11:e sen Elin och Adam den 15:e:P

2009-10-25 @ 16:51:15
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja de blir ett kalas..Nja inte så farligt fast de blir ju dyrare än om en skulle fylla:P

2009-10-25 @ 20:12:50
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0