Fika hos vännerna

Det blev det idag, riktig lyxfika dessutom, jag hade ju bakat och Kim hade åkt och köpt vinerbröd så det blev riktigt smaskigt. Theo lekte och busade med albin och linus. Theo tyckte de dock var lite tråkiga när de spelade tv spel så då letade theo reda på albins verktygslåda istället. Att verktyg kan vara så roliga, det är konstigt det.

Theo fick en trehjuling oxå som vi provade innan vi åkte hem. Det var jättekul men han behöver träna lite på att lära sig trampa. Vi har ju en tre hjuling här hemma som theo fick av farfar när han fyllde ett, men den är så hög så han når inte ner till tramporna på den. Linus gamla var lite mindre så den passa perfekt.

Fick reda på att brorsan, voff voff och jeanette kommer nästa fredag och det passar ju jättebra för theo ska ju sova hos mormor och morfar då eftersom jag ska ha en liten SIVA fest här hemma, mina gammla och nuvarande jobbarkompisar kommer, eller en del i alla fall, vi som har umgåtts mycket under de senaste åren. Vi blir några styckna i alla fall och har planerat att laga lite mat samt umgås lite. Pelle och sara pratade om singstar också men då får de ta med det själva för sådana moderna grejor har vi inte här i huset.

Nu börjar det lukta gott här, mats lagar köttgryta. Ska bli smaskens

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja vi få se hur hon pallar de..Trött vid 5-6,ska ge de 2 dagar till så får vi se.. =)

2009-10-11 @ 19:18:46
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0