Ha ha

Had eju bestämt att vi skulle ta sovmorgon i morse, vem trro ni vaknar klockan halv sju?? jo theodor sundqvist så klart. Han har inte vaknat så tidigt på säkert ett halvår men imorse när hela familjen skulle ta sovmorgon då vaknar han!!!!

Låg i alla fall kvar i sängen till lite efter åtta, tittade på en pippifilm och tror att både mamma och pappa låg och slumrade lite då och då, kände mig i alla fall pigg när det var dags att stig aupp för att fixa till en flaska lelle.

Drog till stan på förmiddagen, mats gjrde lite ärenden och jag köpte ett set från villervalla till theo på baboon, det var 20 procent rabatt så lika bra att passa på. Ikväll är det sån shopping kväll i stan så alla butiker har massor av erbjudanden men eftersom mats jobbar så får vi hoppa över det, Theo måste ju sova vid åtta nio tiden i alla fall och de erbjudanden som jag var intresserad av började inte förens vid åtta.

Lunch fick bli mc donalds idag eftersom theo blev hungrig, idag fick man en bok med happy mealet och det är ju jättebra, mycket bättre an de där konstiga plastfigurerna som man brukar få.

nej ska ta och röja lite här nu, ser ut som ett bombnedslag....

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja fy.. =)

2009-10-29 @ 14:06:20
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Anna

ahh vilket set köpte du då:D

2009-10-29 @ 16:32:31
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0