Lördag

Idag har vi hadt lite sovmorgon här hemma. Klockan kvart i nio väckte theo mig. Idag har mormor passat theo när jag först var på stan och gjorde ett ärende och sen åkte hem för att putsa de sista fönstrerna på undervåningen. Bytte och tvättade lite gardiner också så nu är snart höststädningen klar.

Passade på att bära in utemöblerna i garaget också, vill ju inte att de ska stå ute och bli förstörda när man köpt dem för dyra pengar. Var lite knöligt att få in bordet men till slut så gick det med. Vi har bara bott i huset ett år men garaget är fullt av skit, känns som vi behöver gå igenom garaget och röja undan lite. Kan ju erkänna att det inte är vidare ordning där inne heller så det behövs framför allt plockas iordning och sorteras upp.

Theo och mormor hade varit ute i trädgården och klippt buskar. theo är så duktig och hade slängt grenarna i kärran, hjälpa till är nog det bästa han vet.

Käner att theos födelsedag närmar sig med stormsteg också så vi behöver nog börja planera pp det hela lite dels när vi ska fira honom och dels vad han ska få. Dagen efter theos födelsedag fyller dessutom moster pia 70 år så vi behöver även se till så kalasen inte krockar... Och vad köper man till sin moster som fyller 70, det är frågan det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0