Söndags mys

Vi skippar fredagsmyset och har söndagsmys i vår familj istället, mats jobbar ju fredag så då får man mysa på söndagen istället.

Var och handlade på maxi idag och theo åt en halv banan, kanon. Väl hemma smällde han i sig en hel protion till lunch, köpte en sån barnmatsburk som han älskade när han var liten och den smällde han i sig så det verkar som om aptiten är tillbaka. förhoppningsvis äter han både mellis och kvällsmat också så behöve rhan inte få någon extra välling idag.

Ikväll ska vi till mormor och äta kvällsmat och sen lämna theo där då han ska sova där tills på måndag då mormor ska vara barnvakt medans jag och mats jobbar. skönt för honom för då får han ju sovmorgon en extra dag, något han verkligen har utnjyttjat de senaste dagarna, märks att han blir trött av pencillinet samt att han har lite sömn att ta igen från tidigare i veckan då han knappt sov alls.

Om en stund kommer Maria, Thomas och Nova och fikar, ska bli trevligt, måste bara ner i källarn och hämta kaffe också. Ska även hänga en tvätt och sen sätta på en till, blir ganska mycket tvätt när man kroppsarbetar som min älskling gör.

nej ta och sätta fart då, hoppas det slutar regna med så vi kan gå ut en liten sväng och fixa till trädgården.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tråkigt..Blir de shopping?=)

2009-10-25 @ 14:01:18
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0