Våfflan

gick faktiskt hem, theo åt två och ett halvt hjärta, kankse inte låter som så mycket men med tanke på vad han har stoppat i sig resten av den gångna veckan så var det välldigt mycket mat.

Var på kalas hos sysslingarna idag, det var Rasmus som fyllde 16 och Marcus som fyllde 14. Theo tyckte det var jättekul, blev dock lite över energisk då han suttit inne isolerad i fem dagar, så han höll på att riva hela moster Pias hus. Vi städade dock upp innan vi gick hem, men ett tag såg det ut som om en hel dagisgrupp varit där inne och röjt.

som vanlig blev han ialla fall jätteglad att få träffa sysslingarna, busade mycket med Emma och Marcus som blev lite av en idol för THeo idag, drog med sig honom runt runt i hela huset, brottades och sprang runt och busade. Tror Marcus blev ett litet substitut för hans älskade morbror Sebbe. Theo är mycket förtjust i Sebbe och pratar om honom och "voff voff" mest hela dagarna. Tur att de kommer och hälsar på ganska ofta.

Hos moster åt faktiskt theo riktigt bra, en och en halv macka samt lite lite potatis och korv, smakade till och med lax utan att spotta ut. Theo som avskyr fisk. Hoppas nu att detta är ett tecken på att matlusten börjar komma till bkak.

På måndag blir det jobb för både mig och Mats, theo får vara hos mormor och på tisdag blir det dagis, känner dock att han behöver måndagen till att pigga på sig lite, han har ju inte varit ute sens i måndags förmiddag.

Nej nu är klockan mycket, och theo kankse inte känner för sovmorgon i morgon bitti, så lika bra att lägga sig.


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja clara blir ju röd runt munnen av apelsin/Mandarin! Så de kan man ju ta eftersom hon tycker om det,inge planerat alls under lovet..Fixa lite här hemma:-) Ni? Händer idag?

2009-10-25 @ 09:27:57
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Va? Ska Theo överge mig och börja äta fisk? Trodde han och jag höll ihop om det.

2009-10-25 @ 11:58:30
URL: http://jandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0