Dagis grillning

Sitter här på jobbet och väntar på att klockan ska närma sig halv fem så jag kan knalla ner på grillkvällen på dagis. Ingen mening att hämta theo innan då det bara hade blivit en kvart hemma innan det var dags att gå tillbaka, så han fick vara kvar istället.

Haft en bra dag på jobbet med tårtkalas och mysfika. Mycket fika blir det vissa dagar, tur att man har privilget att få gå promenader på arbetstid ananrs skulle det nog bli farligt i längden av att jobba här.

Ikväll får det bli mys med theo en kort stund innan det är dags för sängen för hans del, mats jobbar ikväll så får vara gräsänka igen, mend et är jag ju bra på. På torsdag fyller mats år också måste hitta en present åt honom. Blir nog dock inget firande fören på fredag då vi ska ha lite kalas hemma. Blir lugna puckar, bara de närmaste sörjande så att säga.

Nej fixa det sista innan promenad enr mot dagis


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej! Vi planerar att komma. Vi vet inte riktigt hur dags än. Jag måste pussla lite med schemat för att få det att funka men vi hoppas kunna åka från Linköping vid 4. Voff voff kommer bli jätteglad!

2009-09-07 @ 17:31:13
URL: http://jandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0