Oj oj oj

vilken dag det har varit, hänt en del grjer idag som gjort att dagen blivit lite mer intressant än vad jag hade öbskat, men så är det när man arbetar med människor.

Hämtade theo på dagis idag och cyklade hem, han älskar verkligen att cykla, något han nog skulle kunna göra hela dagarna om han fick, men då får mamma nog njölksyra i benen.

Imorgon har jag möte hela dagen, slutar inte förens vid 18.00, så lär vara helt slut. Mats hämtar theo på dagis, om han nu går dit imorgon, han har varit lite krasslig här ikväll så vi får se om det bara var något övergående eller om han behöver vara hemma, iså fall skulle mats och han stanna hemma, hoppas dock han mår bra imorgon så han kan gå till dagis. han blir ju så rastlös av att vara hemma. Theo är ju en kille som behöver fart och fläkt hela dagarna.

Idag var det fisk igen på dagis vilket resulterad ei att theo först åt en vuxenportion gröt och efter det när maten var klar en och en halv korv samt lite potatismos. Detta innom loppet av en timme. han gilla rinte fisk han våran kille. Han kanske har fått det av jeanette he he... Fast det är klart de är ju inte släkt vid en närmare eftertanke.....

Telia digitaltv verkar ha lagt av ikväll också, kul.. tittade ju faktiskt på finkultur programmet färjan....

nej nu försöka fixa tvn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0