Träffat kusin

Var hos mamma i kväll och träffade kusin Titus 4 månader gammal. Theo är jätteintresserad av titus och vill visa honom alla hans fina leksaker som theo har hos mormor.  Han både klappade, kramade och tog titus i hand. Däremot fick inte jag röra titus. Tog titus och höll honom i ca en minut. För det första blev voff voff svartsjuk och skulle upp i famnen hon också, sen blev det fart på theo gjorde alla dummheter som han kunde komma på på så kort tid som möjligt.

Hade det riktigt trevligt ändå trots theos infall av svartsjuka. Mamma hade lagat jättegod mat och theo fick en glass till efterätt som han kalasade på.

Imorgon ska voff voff ställas ut i norköpning så jeanette åkte hem med voff voff efter maten. theo ville följa med för han trodde ju de bara skulle gå ut och gå och då brukar theo få följa med och hålla kopplet. Istället fick han vinka hej då till dem och det gick ju bra det oxå. Hoppas det går bra och chanell vinner pris imorgon. Hon är ju världens finaste hund, så är det ju bara.

Snart sovdags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0