En ny dag med nya möjligheter

Igår var jag lite gnällig på kvällen, lyckades få en stor sicka i handen som jag sedan fick gräva ut, var trött och inte helt överens med min lilla pojk härhemma. Inte heller han hade en av sina bättre eftermiddagar om man säger så.

Nu laddar vi om och tar nya tag inför denna dag. Har ett grillparty på dagis att se fram mot i eftermiddag, korvgrillning på dagis innebär nämligen flera posetiva saker bla, trevligt umgänge, lek och stoj för Theo samt att jag slipper laga kvällsmat...
http://www.mojjen.com/mojjen/mojjen.nsf/home/jpeg/$FILE/korv.JPG

Kommentarer
Postat av: MADDES

Nu är jag återigen igång med bloggandet efter min vecka på Kreta. För tillfället fylls blogginläggen med härliga bilder från Kreta, spana gärna in på bloggen och kommentera! Kramar från Madde

2010-08-24 @ 15:12:16
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Sannaliten

Hej! Just nu har jag ännu en tävling i samarbete med Swepearls.se Var gärna med och delta! Du har chans att vinna ett smycke av fina märken för upp till 600 kronor! Superlätt att vinna då det än så länge inte är en enda deltagare.

2010-08-24 @ 15:29:26
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan fin blogg =) Jag är ute efter att kolla nya bloggar jag kan börja följa och läsa som jag tkr sprider bra information ute i bloggvärlden och din verkar toppenbra=) har du tid över så kika gärna in på min blogg som handlar om min vardag och mitt liv i allmänhet =) gillar du bloggen kanske vi kan börja följa varran genom bloglovin =) kramar Zeko!

2010-08-24 @ 16:44:58
URL: http://plusa.blogg.se/
Postat av: Frida



Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Läs det gärna. :) Jag lovar dig, att det och alla andra texter jag skrivit om kärlek, är bra.



Direktlänk till kategorin med inläggen om kärlek kommer här: http://thefworld.blogg.se/category/tankar-om-karlek.html



Kram!

2010-08-24 @ 17:02:48
URL: http://thefworld.blogg.se/
Postat av: Sofie

Mums :D

2010-08-24 @ 19:53:21
URL: http://sofiefi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0