Fika

Var hemma hos Micke och Anna uppe i bona och fikade på eftermiddagen. Theo tyckte Adams rum var mycket intressant med skämt bajskorvar, låtas gräshoppor, biljardbord och massa andra saker som man tycker är roligt när man är en pojk på två år. Han hade nog gärna varit kvar där inne fortfarande och Adam som är en snäll kille lät Theo vara där inne en stund och spela lite biljard.

Claras flickleksaker var ganska roliga de också, Theo är ju inte så kräsen utan leker med det som finns att tillgå. Mest intressant var nog ända familjen Sääv/Olssons alla djur, de har ju fyra hundar, en katt, två kaniner och massor av fiskar. Både katten och hundarna fick varsin klapp, även om Theo nog tyckte att hundarna var lite väl stora, Rocky den största väger 50 kilo och Theo är ju van vid voff voff som väger fem kilo. Lite storleks skillnad där.

God kladdkaka fick vi i alla fall och tror att Micke blev glad för presenten från oss på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Anna

3 kaniner sofie men ni kanske bara såg två den 3 kanske vara inne i bo´t :-) Måste göras om snart,då kanske lite god dricka till haha..

Tack så mkt de e mkt som ska göras om mer :-) Nu nästa är ju att tapetsera Elins rum kök+hallen vid vårt sovrum köket och adams sen lite lister som ska upp och tak som ska målas,men sen tror jag vi nästan nöjer oss ett tag :-) Kram

2010-01-06 @ 00:08:32
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: micke

presenten var jättefin:-)ska komma upp till jobbet och tacka alla nån dag:-) trevligt var det idag hoppas ni tyckte det och återkommer!!!

2010-01-06 @ 00:18:12
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0