Kossor, regn, traktorer och bullar

Så kan man sammanfatta vår förmiddag denna lördag i Maj. Steg upp tidigt och begav oss ivåg ut mot landet för att åka på det stora "kosläppet". Theo pratade non stop i bilen om att han skulle få träffa kossor och var så lycklig så. Hälvägs mot bondgården började det regna, mer och mer regn kom det ju närmare kossarna vi kom. Men inte stoppade det oss.

Framme hos bonden blev det att dra på regnkläderna och sen stövla in i ladgården och hälsa på kalvarna och kossorna. Theo klappade en liten kalv som var född i torsdags och var hur lycklig som helst.

Innan den stora händelsen då kossorna skulle springa ut i hagen bjöd bonden på bullar och mjölk, vilket gladjeligen togs emot av hela familjen.

Sedan blev det en lång väntan för en ivrig 2,5 åring på ca 15 minuter innan kossorna släpptes ut på ängen. Theo hade en jättebra plats och tittade fashinerat på kossorna som hoppade och studsade runt.

Innan hemfärden fick han även prositta en traktor vilket var så pass poppis att humöret brast lite när han skulle lämna plats åt de andra barnen som stod i kön. Väl vid bilen blev han dock nöjd när han fick sitta i baget och dricka en drickyougurt innan vi begav oss hem igen.

Nu sover han gott uppe i sin säng och jag misstänker att det idag behövs väckning när det är dags att stiga upp.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjenare..!



Ville bara medela dig om att det pågår en kanon tävling hos mig där jag i sambarbete med mradd.se lottar ut en Ipod Touch värd 2000 kr till en lycklig vinnare. Kika in och tävla=)



http://hillsandcity.blogg.se

2010-05-08 @ 14:17:05
Postat av: Linnea ♥

Hejsan snälla jag har precis bytt blogg,för att jag ska få lite fler läsare kan väl du läsa min blogg http://quiza.blogg.se/ och kommentera ettinlägg eller två, vore så tacksam kram :D !

2010-05-08 @ 16:19:09
URL: http://lliilliiee.blogg.se/
Postat av: A

häftig header ;)

2010-05-08 @ 17:35:05
URL: http://asmode.blogg.se/
Postat av: Izabella

Hej, jag skulle behöva hjälp med en grej. Det har med kärlek att göra. Klicka bara in på min blogg så ser ni problemet. Skulle vara tacksam för svar.

Postat av: Farmor

Låter som en underbar förmiddag för en koälskande Theo!!!

2010-05-08 @ 19:17:39
Postat av: beatrice

trevlig blogg.

2010-05-08 @ 19:39:15
URL: http://belatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0