Stockholm

Idag drar jag och theo till stockholm för att gå på dop. Kusinen Titus döps imorgon. Har packat och plockat här hela morgonen. Mutade theo med en glass när han tyckte mamma var för tråkig. Usch så hemsk jag är, så får man inte göra.

Nu ska jag bara sminka mig och ge theo lunch innan det bär iväg. Mormor kommer vid tolv och hämtar oss. Har bara inte bestämt vad theo ska få och äta en pytt i panna eller spagetti med köttfärssäs? Det är frågan det. Igår när vi var i Linköping blev det ju Mcdonalds till lunch. Theo var så duktig och satt där och verkligen njöt med sina pommes och hamburgare. Konstigt att alla barn älskar mcdonalds. Han är ju inte speciellt förtjust i hamburgare hemma så förstår inte varför han trycker i sig en hel när man är där. Men det är väll kankse miljöombytet, det blir lite mer spännande så.

Hade svårt att somna i går kväll fastnade i en bok. Sommardöden. Tänkte jag skulle försöka läsa lite i bilen oxå. På motorvägen där det bara går rakt fram går det ju bra att läsa utan att må illa.

Ska bli kul att träffa brorsan i eftermiddag måste ju lukta på bebis titus också, det är mysigt det.

Linköping

Idag tog vi en tur till Linköpng och gick på stan en liten sväng. Köpte ett par skit snygga jeans åt theo på polarn och pyret.




Köpte även lite kläder till mig själv på veramoda, den affären finns ju inte här i stan längre så man får passa på när man är i storstaden. Avslutade Linköpingstrippen med en tur till fiskaffären i tannefors och köpte musslor, musselsoppa till kvälsmat, smaskigt värre kan jag säga.

Mats klipte gräset på eftermiddagen och jag samt theo städade övervåningen och bäddade rent i sängen i theos rum. Har även fått ordning på alal kort som skulle in i album idag, skönt att få det gjort har blivit liggandes alldeles för länge. Imorgon åker jag och theo till stockholm då titus ska döpas på lördag. Mats åker fram och tillbaka på lördag då han har lite att pyssla med imorgon bla sätta upp ett stort tält hemma hos hans moster till en släktträff på lördag.

Nu är det bara en vecka kvar av sommarlovet sen är det jobb och dagis igen, känns som de här veckorna har flugit fram kan inte fatta att höstterminen redan börjar känns inte alls som jag varit ledig speciellt länge. Inte ett dugg sugen på att gå till jobbet nästa måndag hade gärna varit ledig några veckor till.


tvättat och handlat

Idag har jag invigt min nya tvättstuga, tvättat en maskin samt plockat iordning lite. blev kanon snyggt om nu bara jeanettes svåger vill komma och fixa elen oxå så vore det kanon.

Mamma kom och lämna theo vid halv elva i förmiddags och det var en myspys kille som kom. Vi lekte lite och sen var det lunch och sov dags. Vid två kom mormor och jeanette igen och vi åkte till Jysk. Skulle ha en tvättkorg men det blev både tvättkorg och nya dynor till altanen. De hade rea så jag fyndade rejält. Mormor hade varit och klippt sig, blev hur snyggt som helst.
 
Drog en snabbis till stan också köpte en tröja samt ett par jeans leggings. Kan ju va kul med lite nya kläder till hösten. Men nu får det vara färdig schoppat för ett tag framöver bra om man har pengar kvar i slutet av månaden oxå. Theo har nog så han klarar sig ett tag framöver bara det inte blir jättekallt, då får vi handla igen. Ny vinterjacka, overall och stövlar måste han ha i alla fall, men det dröjer ju ett tag i alla fall.

Nu ska jag kolla till min plutt, morfar grillar och mats kommer snart

skruvat och målat

NU är äntligrn tvättstugan klar. (med reservation för tvättlinor som kommer på torsdag). Jag har hållt på där nere och grejat sens klockan fyra i eftermiddag när mamma kom och hämtade Theo. Skruvat i all inredning i skåpen, skruvat fast skåpsluckor plockat i ordning på alla grejor samt fyllt i lite fläckar med färg på golven. Kankse inte låter som så mycket men eftersom Ikea inte alltid har de smartaste lösningarna på deras möbler så tar det lite tid.

Innan mats åkte ner till ystad så satte vi dit bänkskivan samt benen på skåpen. Var och fixade en ny koppling till vattenröret som går till tvättmaskinen. Fanns ingen butik som sålde sånt här istan men när vi var nere vid msi rör för att se om de hade det vi behövde så var det en snäll rörmockare som fixade det åt oss med hjälp av reservdelar från sin bil. Det var riktigt snällt hade varit tvugna att åka till Vadstena annars och det hade vi inte tid med idag.

I förmoddags var theo och jag i lekparken, gud va duktig han har blivit. Han klättrade upp i ett nät till rutchkanan alldeles själv och jag stod där bakom livrädd att han skulle ramla ner och redo att ta enot honom, men upp kom han alldeles själv. Börjar bli stor min lilla kille. Ikväll sover han hos Mormor och morfar så att jag skulle hinna klart altt. Han har säkert haft det kanon kul ihop med mormor, morfar, Sebbe, Jeanette och voff voff. Tror han sover som en liten gris vid det här laget.

Avslutar med en bild på theo från i förmiddags när han läser sin riddarbok


Regn och ingen lekpark

Idag hade vi ju som jag tidigare sagt tänkt gå till lekparken, men när jag trodde regnet äntligen hade tagit slut så satte det fart igen och öste ner. Som tur var hade Karro lust att komma hit och fika. Theo blev jätteglad när Karro och Eliotte kom. Killarna lekte jättebra och hade jättekul trots att det skiljer ett och ett halft år imellan dem. De busade och körde runt på bilarna, hade inte ens tid att fika utan vile leka istället. Det gorde dock ingenting, jag och karro fick ju tid med lite tjejsnack vilket man inte är bortskämd med nu för tiden.

Theo och elliote leker och alla leksakerna är uthällda....



Ikväll har mats kopplat in tvättmaskinen så nu har jag tvättat min första maskin tvätt på tre veckor. Som tur är har min mamma tvättat åt mig så jag har inte så mycket på hög, men mats arbetskläder samt lakan och handukar behöver tvättas så det är skönt att den äntligen är på gång.

Avslutar dagens bloggande med en skön bild på theo drickandes vatten innan läggdags, lustigt nog somnade han på tre röda kan man inte tro när man ser honom


vanlig måndag

Idag har varit en riktig inne dag på grund av det här skitvädret som aldrig tar slut. Känns som det har regnat hela sommarn. Theo och jag har bara lyckats bada två gånger i Sverige i år och det är ju ingenting. Hoppas det slutar regna snart så vi kan dra en svång till lekparken. Theo behöver nog komma ut och lufta sig lite grann.

Idag har vi städat och plockat här hemma. Passade på att betala räkningarna och beställa lite blanketter medans theo sov oxå så lite nytta har man fått gjort i alla fall. Hann dock inte skruva ihop det sista skåpet till tvättstugan men mats lovade att tvättstugan skulle vara klar innan han åker till Ystad och river en scen imorgon kväll så det blir nog bra. sen är det bara att få ordning på allt i skåpen och invänta tvättlinan som skulle komma senast på torsdag, så till helgen borde allt vara klart.

På fredag åker vi ju upp till st0ckholm oxa. Min brorsson ska ju döpas. Ska bli kul. Vi har köpt en jättefin present som vi hittade i Arvika av alla ställen. Kan ju dock inte skriva här vad det är ifall brorsan läser.

Nu verkar regnet lätta, då kanske vi kan gå ut om en liten stund

hela familjen samlad igen

Nu är hela familjen samlad igen. Mats kom hem från en veckas jobb i västervik ikväll så nu är vi äntlien alla tre igen. Skönt att få ha honom hemma ett tag nu. Theo tycker nog oxå det är kul, han hade mycket att berätta för sin pappa även om han gör det på sitt eget lilla vis. Pojken kommer väll aldrig börja prata ordentligt eftersom vi förstår allt för väl vad han menar när han pratar sitt egna språk.

Idag har vi tagit det lugnt annars bara varit ute och lekt samt inne och röjt upp lite. Theo har dock redan hällt ut alla sina leksaker så det är väll bara att plocka upp igen innan jag går och lägger mig så att vi kan dammsuga imorgon bitti för det behövs, fullt av sånna små "ögon" från björkarna i hela huset.

igår firade vi Jeanettes födelsedag av Theo fick hon en vit och rosa randig tröja från JC den passade fint så tror hon blev nöjd. Till middag blev det bla friterade räkor och bläckfiskringar samt chokladmousse till efterätt. Mums var det.

Imorgon blir det fortsatt röj här hemme hade tänkt få ordning på hus och hem innan det är dags att börja jobba igen. Bara två veckor kvar sen är det jobb och dagis dags igen. tycker sommarn har gått så fort, vi får väll hoppas att tiden går lika fort fram till jullovet men det tror jag inte. Ska ju upp och jobba heltid nu igen. Var riktigt skönt att jobba 80 procent men förldrardagarna tar ju slut så då får man gå upp i tid igen. Förhoppningsvis kanske Mats kan ha theo hemma lite grann så blir det inte så mycket dagis för honom. Mormor prata om att hon kunde ta ut lite komp och hämta honom tidigare då och då oxå.

Näe nus ka jag slappa med min älskade man innan vi går och läggar oss. Har saknat honom.

Mina älskade killar

Städ och röj

Idag har jag städat bort allt betongdamm från källaren, fick dammsuga och skura två gånger innan jag fick bort allting, kommer säkert att komma fram ännu mera damm inim några dagar. Passade på att röja bland skor och anant som stod på hyllan i källartrappen så nu är det ordning och reda igen. Var även en sväng på järnaffären och beställde en utdragbar tvättlina till tvättstugan, ska bli skönt när det äntligen blir klart.

Passade även på att rensa ur theos garderob och jag kan säga att det ekar i garderoben nu, mycket klädinköp till hösten kommer det att bli har ju dock redan köppt lite bla två mumin dressar, tre pyjamasar, en t-shirt samt två par byxor från villervalla. Var även på polarn och pyret igår och köpte nya överdragsbyxor, de är dyra men jäkligt bra. Måste även ta och prova theos skor och mäta för att se om han behöver nya gympa skor eller om han kan ha sina addidas. I anant fall såg jag ett par skit snygga puma på kalle P i linköping.

Eftermiddagen spenderade vi i trädgården med lek och bus. Mormors hembakade pizza blev det till kvällsmat och theo vräkte i sig, han tyckte det var jättegottt men lyckades trots all pizza trycka ner lite vattenmelon till efterätt.

Imorgon kommer jeanette och voff voff och theo längtar, det var ju två veckor sen de sågs senast och det är lång tid i en ett och halft årings liv.

Nu blir det slöa innan sängen.

Kravall unge

Igår gav min älskade son mig ett blåöga, det var väll en bra present? Slog till mig med rälsen till brio järnvägen rakt över ögonbrynet så nu ser det ut som jag varit i slagsmål. En riktig kravall unge är vad han är den lilla busen.

Idag spenderade vi förmiddagen i Lekparken, theo sprang upp och ner för en kulle i nästan tjugo minuter så han var alldeles slut när vi kom hem igen och slevade i sig en stor portion pytt i panna och massa vattenmelon till lunch innan han slocknade och sov i två timmar. För övrigt har vi mest gjort massa ärenden på eftermiddagen, både ica maxi, willys och järnaffären hann vi med. Theo skulle inte följa med och handla mat utan han vill handla en ko. Så en ko fick han. Hittade en för 50 spänn på ica så den fick han och glad blev han. Nu är Emma här och leker och snart är det bad och kvällsmatsdags. Kassler får det bli till Theo och sill till mig

Otäcka djur

Tog bort en fästing på Theos axel för en stund sen, gud va jag tycker de djuren är otäcka, Fick dock bort den hel och den levde fortfarande, blää. Hoppas han inte blir sjuk bara.

Idag passade jag på att montera två ikea köksskåp till tvättstugan medans theo sov. Mats blev glad när jag berättade det. Skönt för honom om det inte är så mycket kvar att göra nästa vecka. Ni som frågat om fortsättning och bilder på tvättstugan får hålla er till tåls en liten stund. Vi hann inte klart igår samt att det fattades lite delar som inte gick att inhandla en lördag. Eftersom mats är borta en vecka nu och jobbar så blir det klart nästa vecka, konstigt hur sånt här alltid drar ut på tiden. Mer jobb än man tror.

ska ta det lite lugnt nu och försöka bli av med huvudvärken innan jag går och somnar

Utgång

Igår hade jag en liten tjejfest här hemma. Karro, Sandra och SaraP var här och drack lite samt snacka en hel del skit innan vi drog ut till stan. Blev taxi ner till Harrys. För en gång skull ar det verkligen skit kul ute. Jag dansade till och med vilket inte hör till vabligheterna.Jag och Sara som sov hos mig var inte hemma föerens halv fyra i morse. Så länge har jag inte vari ute på flera år.

Mormor kom och lämnade theo för en liten stund sen. Saknade honom redan fast han inte ens varit borta i ett dygn, så det blev ett riktigt kram och pusskalas. Sara drog vidare mot kärleken och Askersund och vi borjade fixa lite i tvättstugan. Tvättmaskinen är på plats och nu håller Mats på att bygga ihop en garderob. Ska dra och handla lite småsaker sen bla en ny och längre avloppsslang till tvättmaskinen.

Imorgon får det bli att plocka iordning på allt som ska in i skåpen där nere samt kanske tvätta någon maskin.

Målat tvättstugan


Idag har jag målat tvättstugan för andra gången så på söndag blir det att fixa iordning där inne så vi kan tvätta igen. Ska bara köpa en tvättlina också.

Mats gjorde kålpudding till lunch idag, han och theo var först och handlade, gud va gott det var.  Trodde jag skulle spricka så mycket åt jag. Efter lunchen blev hela familjen trötta så vi la oss och nanna eftermiddag alla tre, riktigt mysigt faktiskt.

På eftermiddagen åkte jag och mamma samt theo till stan när mats var och jobbade. Gick på lindex och hittade jättefina muminkläder, köpte en tröja och ett par byxor samt 12 par strumpor för 50 spänn, vilket fynd. Nu har theo strumpor så det räcker hela vintern. Hittade en till tröja men den fanns inte i storlek så jag gick in på nätetoch beställde, blev ett par byxer till cokså, skönt att börja fylla på vintergarderoben oxå, theo har nästan ingenting till hösten, så det behövs köpas en hel del.

Imorgon blir det saftkokning och bad om det är väder. Mats jobbar hela dan så vi åker med mormor och morfar.

badat

Idag åkte theo jag och mormor till Karlsby och badade, tyvär så gick solen i moln så fort vi kom dit men vi hade det ändå skönt i värmen. Theo badade och plaskade som bara den trots att det var ganska kallt i vattnet. Efter en stund så dock Sandra med familj upp så de satte sig hos oss. Theo tyckte det var kul att leka med Albin och Linus som vanligt. Albin är ju dock en riktig badkruka så det var mest Linus och Theo som badade medans Albin stod på bryggan och titta på. Theo och linus hoppade i vattnet och skvätte vatten på mig. Theo är nog den som är mest djärv i vattnet trots att han är minst. Han går bara rakt ut så man får se till att stoppa honom annars skulle han bara fortsätta, bryr sig inte alls om han får huvudet under vattnet.

Mats har jobbat idag så han kunde tyvär inte förlja med och bada, eftersom mats inte är ledig förens på söndag komme rmormor och passar theo imorgon när jag ska måla källaren. Vill få alt målat i imorgon så att vi kan montera allt och installera tvättmaskinen på söndag.

Tänkte åka till stan imorgon också och köpa en present till en person. Fick en värdecheck på Lindex också så ska se om det finns nått till theo där.

Tisdag

Idag har mats målat väggarna för första gången, jag ska måla dem igen på torsdag så att vi kan installera tvättmaskinen på söndag när mats är ledig. Man ser verkligen skillnad allra redan, känns så skönt att få en fräsch tvättstuga, det är ju ändå där man gör rent sina kläder och då vill man ju ha det rent och snyggt.

Idag provade mats sin hängmatta, hängde upp den mellan två träd i trädgården när farmor och Janne var här. Theo var självklart tvungen att prova den.







Som ni ser tyckte Theo att det var jätttemysigt att ligga i hängmattan och gunga, först var han lite tveksam men sen tyckte han bara att det var skojigt.

Imorgon hoppas vi att det blir badväder så vi kan åka till karlsby och plaska.

solsken

Idag var det solsken och varmt näår vi slog upp ögonen vid halv åtta i morse. Jag fixade lite inne innan jag och theo gick ut i trädgården och lekte några timmar, theo njöt verkligen att få vara ute det har ju regnat så länge nu. Efter lunch och sovning kom mormor och hämtade oss så att vi kunde få låna hennes tvättmaskin igen. Inte klokt v ad mycket tvätt det blir, men det är klart jag har ju en ett och halvt åring. bara det att man inte tänker på det när man har tillgång till en tvättmaskin när helst det behövs.

Hos mormor fortsatte vi att va ute och theo han smaska bigaråer som bara den. Lagom till fikat kom mats, vi drack kaffe och lekte lite i trädgården innan vi drog hemmåt igen. som ni märker har vi haft en riktig lung och skön dag då vi igentligen inte har gjort någonting.

Imorgon blir det bad om det är fint väder, hoppas det har ju inte badat i sverige i år än så det vore väll på tiden.

slö söndag

Idag har varit en skön söndag, jag och theo var ute på förmiddagen medans Mats gjorde tvättstugegolvet redo för målning. Mörkgrått blev det. vi hade velat haft svart, men det gick tydligen inte att bryta när vi skulle ha det till ett tvättstugegolv så vi fick nöja oss med mörkgrått huvudsaken är ju att det håller i alla fall. Ska snacka med min kusin som har färghandel i morgon och se vad för färg vi ska ha till väggarna, han var osäker på om väggarna tidigare var målade med kalkfärg och då var vi tvugna att göra någon special variant, Lämnade ett prov från väggen åt honom i fredags så han skulle höra av sig imorgon. Hoppas det inte blir allt för bökigt bara.

Var och hämtade tvätten hemma hos mamma idag också, har lite kvar där som inte var tort än. tror jag få åka och tvätta framåt onsdag igen om vi inte fått in tvättmaskinen tills dess. Vi får se.

Smakade på bagelserna som jag gjorde igår, de var goda, men lite förstora för vår smak, mats ville ha större hål också så får väll göra fler och försöka få till det där med hålen lite bättre.

Theo var så lycklig över att få gå ut i förmiddags, det spö regnade ju hela dagen igår så då var det ju inget lekväder direkt. Han gungade och grävde och sprang runt som en tok. Sen började det regna igen, typiskt.

lägger ut en bild på hur tvättstugan såg ut innan renoveringen började men efter vi tagit bort all inredning, så ska ni få se den när den blir klar



lös puts på väggarna och fläckvist målat golv, snyggt värre



den stora cement hoven som mats nu bilat bort samt ännu mer lösputs på väggarna



Avslutar med en bild på mammas tuffa men skitiga kille

bakat bagels



Mats har tjatat i flera dagar om att jag skulle baka bagels så nu har jag gjort det. Använde Annes recept och tycker de ser fina ut. Hoppas de smakar bra bara, får ta en test sen. Det var ganska bökiga att baka, flera jäsningar och vilostunder samt både kokning och gräddning så vi får verkligen hoppas att de blir goda.

som jag skrivit tidigare håller vi på att renovera i källaren och theo har även han blivit lite inspirerad, här håller han på att skruva i skruvarna i sin stol med hjälp an hans skruvdragare. Måste säga att den där skruvdragaren är nog en av de bästa leksaker han har väl värt sina hundra lappar, vet att det även finns motorsågar att köpa kankse ska göra det och se om han tycker det är lika kul




Idag var vi hemma hos mormor och morfar och tvättade eftersom våra inte går att använda för tillfället. Väl där möttes vi av en överlycklig voff voff. Hon var så till sig att hon inte visst vart hon skulle ta vägen, theo och voff lekte med bollen och hade jätteskoj, theo härmade 'ven chanell och kröp efter bollen han med men chanell var snabbare. Nu dröjer det nog några veckor igen innan de ses, vilket är synd eftersom man ser att de tycker såg mycket om varandra.
har hyrt the wrestler nu så ska titta på den innan vi går och lägger oss.

källarrenovering

Just nu håller vi på att renovera tvättstugan. Vi har tömt rummt, bytt kran till vattnet, bilat bort en cement hov och just nu håller mats på att putsa väggarna. Kommer nog att bli jättebra när vi är ärdiga. Var på ikea igår och köpte skåp, bänkskiva och garderober, så nu är det bara att få klart all puts och sen målning av väggar och golv innan det är dags att börja skruva ikea möblerna. Tror det kommer bli jättefint nät det blir klart, mörk grått golv, vita väggar och tak, vita skåp och garderober samt en skiva i bok över skåpen.

Igår var vi hemma hos mormor och morfar. Båda bröderna var där oxå så theo fick träffa sin kusin för första gången, det märktes att theo inte var van vid konkurensen från en liten bäbis, man kan väll säga att han var en riktigt rackarunge, som Anne sa, även negativ uppmärksamhet är uppmärksamhet.

I eftermiddag ska vi åka dit igen för att tvätta lite, då är även voff voff där så tror att theo kommer att bli jätteglav över att få träffa sin voff igen, var ju ca tre veckorsen nu.

full fart

Idag har vi haft ett späckat schema. Började dagen med att åka till mormor och morfar och snickra ihop deras bäddsoffa, blev som ny, kanon. Theo var på bus humör och körde med mormor som vanligt. Det bästa var nog ändå att få väcka morbror och busa med honom. Sebbe har ju varit i norrköping ett tag nu så theo saknade nog sin buskamrat. full fart med kullerbyttor och brottning var det i alla fall. Theo fick kassler till lunch, det tyckte han var jättegott, smaskade på som bara den. Efter lunch och sovning bar det vidare till Sandra med familj. Theo, Albin och Linus lekte jättebra först inne och sen i lekparken. märks att theo tycker det är kul med andra barn även om de är mycket äldre än vad theo är. Linus blev glad för sin present och ville spela på en gång.

Jag lyckades plocka färdigt nere i källaren förut så nu ska vi börja riva bort träbänken nere i tvättstugan så att tvättmaskinen inte längre är innbygd, vilket innebär kondens och fukt. Börjar med det innan vii ska ta och bila bort den gamla beton suggan som står där., någonstans måsta man ju börja. Måste kolla upp färg till lekstugan och theos rum också tänkte vi skulle hinna måla det innan sommaren är slut. Lekstugan går nog fort bara man komme rigång, är ju inte så stora ytor direkt.

Var en sväng på citygross efter vi varit hos sandra och co. Det var dock mellanmålsdags för theo så vi svängde förbi mcdonalds på vägen, nästan ett helt happy meal tröck han i sig, så han orkad eingen kvällsmat sen men vad gör det. Huvudsaken är ju att han är mätt.

Imorgon blir det som sagt en hemma dag med mycket fix. ska bli skönt

Bus theo

t

Tömde kameran idag och såg den här härliga bilden på theo som jag tog förra veckan när han vattnade björnbärsbusken. Vattna är en av hans favorit sysslesättningar, allt som har med vatten att göra är jätteskojigt.

Idag var vi ute på förmiddagen och theo blev överlycklig när han hittade en stor vattenpöl på gräsmattan efter skyfallet igår. Hoppade och plaskade som bara den. Granntjejen vilma kom in och lekte en stund innan det började regna igen. Bara att gå in och ta av de dygnsura kläderna.

Efter middagsluren kom mats hem och vi drog en sväng till mormor och morfar, mats skulle ta lite mått på en bäddsoffa som han ska byta bottenplatta på. Vi fikade och hade mysigt men theo var mest intresserad av att hjälpa pappa och mäta och snickra på soffan, gick och letate upp sin plasthammare och stog och hamra, sen tog han leksaksskruvdragaren och skruvade lite oxå, så himla sött.

Imorgon blir det fika hos kim och sandra, sköt upp det till imorn eftersom mats ville följa med och han är ledig imorn.





Theo bygger lego



Nu fick jag upp bilden, visst är han fin, mammas kille


regning dag

Idag har det varit hemsk väder ute. Regnet har stått som spö i backen så jag och theo har varit inne hela dagen. Vi har dock fått lite nyttigt gjort, städat undervåningen bakat lite kakor samt städat hallen samt tvättstugan i källaren. Tänkte jag skulle fortsätta med resten av källaren i morgon, kommer nog inte att hinna klart, det är en del att göra kan man säga. Skönt i alla fall att man redan ser stor skillnad mot hur det var förut.

Imorgon blir det först och främst att reda upp i återvinningshörnet samt gå igenom matkällaren och se vad som behöver kompleteras, såg att det var lite dåligt med vissa saker. Vore hemskt att vakna upp en morgon utan kaffe eller för theos del välling.

Imorgon planerar vi även att hälsa på kim och sandr och deras två vildingar, skulle vara skoj, länge sen jag såg dem, Linus har ju inte fått sin 3 års present heller.

Dagens höjdpunkt var i alla fall när theo iförd pappas mössa och jag byggde med Lego, Fukar visst inte att lägga upp bild igen, så får försöka göra det senare


Hemma igen

Gud så skönt att komma hem igen, känns som om man varit borta i flera veckor och det har vi ju, med några korta stop hemma.

Det var en glad kille som mötte mamma och pappa hemma hos mormor och morfar. Theo sprang fram mot oss med öppna armar och gav oss varsin bamse kram. Han var på jättebra humör och har haft det jättebra hemma hos mormor och morfar när vi varit borta. Vi har myst här hemma mest hela eftermiddagen, mats hann med att klippa gräset oxå när jag och theo packade upp våra väskor. massor pussar och kramar har det blivit i alla fall.

Igår v ar det festivalens höjdpunkt. Spelningen med thåström som jag såg fram emot men samtidigt inte skulle överaska smälde till ordentligt. Det sista extranummret som thåström valde att köra var nämligen die muer. En låt som jag tror alla Ebbe grön och thåström fans längtar efter att få höra Live. Jag har sett thåström ganska många gånger och han har aldrig kört den tidigare. Det var så man fick gås hud och nästan så att en liten tår föll.

Imorgon blir det tvätt, mats måste jobba lite så ska se om vi kan finna några vänner att umgås lite med. Nån borde det ju vara som har tid. Sandra jobbade visst så ska försöka träffa henne på tisdag eller onsdag istället.

Nu sover theo och mamma och pappa ska slappa lite innan det blir sängen för oss oxå

Arvika igen

Idag är det sista dagen på arvikafestivalen. Mats ska ha lite möten nu på eftermiddagen och jag tror jag ska ta och dra en liten repa på stan så fort jag bloggat färdigt. Såg att affärerna stängde klockan 3 så lite hinner jag nog gå och kolla på innan de slår igen.

För mig när det gäller konserter idag så är det framförallt thåström som gäller, ska bli skoj, kommer troligtvis att se korn oxå samt kanske några andra, men det jag inte får missa det är thåström.

Theo och mormor och morfar va på vätternfestivalen igår, de hade tittat på eldkvarn och köpt en nu heliumvovve till theo, den andra började visst bli lite slak.

nu ska jag klä på mig igen efter duchen och sen blir det full rulle resten av dagen. Längtar tills imorgon då jag ska krama pojken min igen, aldrig varit borta från honom så här länge så det värker i mitt mamma hjärta

arvika festivalen

Jag och mats är på Arvika festivalen och theo är hos mormor och morfar. idag skulle de till valla och titta på djuren, hoppas de får det kul.

Igår såg vi bla NIN de var riktigt bra, vilken kanon konsert, synd bara att de inte visade på skärmarna, eftersom jag är så kort är det svårt för mig att se banden på senen. Vi har haft kanon väder här uppe men nu åskar och regnar det, men tror att det är övrgående. Luften behövdes desutom vädras lite, har varit fruktansvärt kvaft ända sens igår eftermiddag. Mats kompis marcus lyckades boka in oss på hotell så det är kanon även om vi inte fick ett dubbelrum utan ett enkelrum med bäddsoffa, men det spelar ingen roll huvudsaken att man slipper tält och har toalett och dusch.

Var en sväng på stan i Arvika och hittade en affär som säljer barn esprit. Köpte en skjorta åt theo som han ska ha på Titus dop. Tror han blir jättefin i skjortan. Saknar min pojk välldigt mycket men njuter samtidigt av att få umgås med Mats och ha lite tid för varandra efter de senaste veckorna då vi inte träffats alls på grund av jobb och kreta resan. Nästa vecka ska mats inte jobba så jättemycket så då ska vi fixa lite små gejor som dynor och parasoll till altan samt snickra ihop mammas bäddsoffa innan den ramlar ihop.

Nu ska jag vila lite innan det är dags för en ny festival kväll, mats kollega från borlänge, dan kommer ikväll också, ska bli kul att få träffa honom.

Kreta bilder


Theo leker i lekrummet på nörrköping flygplats


Theo och jag badar i havet första dagen


Theo sommar i polen och mormor hjälper till

Pizza time

Några av alla bilder, lägger upp några fler senare. Theo hade i alla fall en kanon semester.


RSS 2.0