Kär

Är lite kär i Geggamojas höst kollektion



Man kanske ska klicka hem lite till lillkillens födelsedag

Nya tag

Idag tar vi nya tag och hoppas på en bra dag.

Idag har jag helt enkelt bestämt att det ska bli just en bra dag, för att minimera riskerna har jag lämnat cykeln i garaget och liftar med min snälla jobbarkompis till jobbet, känner att idag då kan inget gå fel.



Så här glad ska jag vara, hela dagen.

Vilken dag

Inte nog att jag fick leta, leta och leta efter cykel nyckeln i morse, jag hade även en riktig skit dag på jobbet. Väl färdig jobbad hoppar jag upp på cykeln för att stressa ner mot dagis då jag upptäcker:

INGEN LUFT I DÄCKET.

Sällan har så många svordomar uttalats på en cykelbana i vår lilla stad.

Godmorgon

Idag är det Onsdag och vilken morgon jag har haft, letade, letade och letade lite till efter min cykel nyckel, till slut hittade jag extra nyckeln så jag kom iväg till jobbet i tid, till och med lite innan jag skulle vara där.

Är dock ingen skön start på dagen då man blir ganska stressad av att flänga runt efter en nyckel klockan sju på morgonen.



HITTAD!!!!

Svar om BUZZ

Buzz kommer från leksaksaffären här i stan, Lekia. När det gäller priset så säger jag inte mer än att den var dyrare än Theos vinterjacka (eller att den kostade ungefär lika mycket som två par schysta skor till mamma). Men man får ju ha i åtanke att den båda kan prata och "flyga", det kan ju inte skor.

http://www.vam.ac.uk/images/image/24412-large.gif

En uppskattad men dyr leksak.

Och även om vi köpte den på Lekia så finns den säkert i de flesta välsorterade leksaksaffärer.

Tisdag

Igår blev det en tidig kväll för både mig och Theo, pojken ville lägga sig redan strax innan åtta och jag hoppade i säng ungefär en timme senare. Har blivit förkyld igen så kände mig väldigt ruggig i går kväll.

Idag är det dock bara att bita ihop och göra sina timmar på jobbet, börjar min dag med en lång taxitur ute på slätten.

Ha en fin dag

Dagens outfit



tröja, byxor och strumpor från villervalla, trumpinne/gevär från musiktorget

Måndag

Det har redan blivit måndag och igen, känns som tiden flyger fram när man är edig, även om man igentligen inte har gjort något speciellt. För min del har denna helg varit en riktigt Theo och mamma myshelg, vi har inte gjort så mycket, bara varit hemma och grejat samt varit en kort sväng på stan för att fynda lite inför höstens och vinterns kyligare dagar.

På söndagen var vi en sväng på en stor loppis här i stan, men blev riktigt besviken, inget roligt alls, bara en massa skit rent ut sagt.

Nu laddar vi inför en ny arbetsvecka med nya möjligheter som en av mina kära arbetskamrater brukar säga.


North bend

http://www.teamsportia.se/scaled/2200011857763_F-width500height500.jpg

Denna vinterjacka från Northbend, 699kr ,fick det bli till lillkillen i vinter. Varm och skön verkar den, dessutom är den vind och vattentät samt andas, så Theo ska nog hålla sig både varm och torr i vinter

Kärlek när den är som bäst

Sitter ensam i soffan och slöglor på tvn där det inte finns något bra att titta på, funderar över man man ska slå på en film eller om man ska lägga sig och läsa. Theo hoppa i säng srax efter halv nio ikväll efter en ganska händelselös dag, då vi egentligen bara har grejat här hemma samt varit en snabbis på stan.

Det vi dock har gjort mycket det är att mysa, massor av pussar och kramar har det blivit och Theo har varit så söt och både sagt att han älskar mamma och att mamma är söt, värmer mitt hjärta något enormt när man hör dessa ord komma från sitt lilla barn, barnet man är beredd att ge, ge och ge kärlek utan att kräva ngot tillbaka.


snart tre år sedan min lillapojk kom till världen, de bästa tre åren av mitt liv

Dagens shopping

img_8721 (MMS)

Dagens shopping


Idag saknar vi en man i huset, jag får kru...

img_1538 (MMS)

Idag saknar vi en man i huset, jag får krupp o theo tycker det går för långsamt Lego bygge är inte min grej


Lördag

Idag tog jag och Theo sovmorgon, blev väckt av ett par kalla fötter som kom krypandes ner under täcket vid halv nio tiden i morse. Efter en stundsmys i sängen gick vi ner för att sätta fart med frukosten, välling, macka och mjölk till theo samt kaffe och macka till mig.

Vid tidningsläsandet i morse fick vi en glad överaskning. September fest på stan, vet inte vam som blev mest glad, THeo eller jag, 20% rabbat på affären där Theos vinterjacka ska inköpas samt 25% rabbat på valfri legokartong i leksaksaffären.

Innan det bär av till stan ska vi dock städa och luncha här hemma, Theo ska få sova en sväng också men eftersom affärerna hade öppet länge idag så har vi ingen brådska att ge oss iväg.

http://www.lekmer.se/renderimage/renderthumb/true/maxx/390/maxy/250/alt/1|504|354/id/Lego_City%2C_Bilverkstad
bild lånad från lekmer.se

Gokväll

Nu är det cola, chips och

http://pernillapp.blogg.se/images/2010/sex-and-the-city-2_73944450.jpg

som gäller

snygg, snyggare, snyggast



http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/0060pach-34382.jpg http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/kristel-28622-3.jpg

http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/tunika-34316.jpg

Snyggt från bubbleroom

Fredag

Godmorgon

Först på schemat idag står ett två timmars långt möte innan jag far iväg till jobbet för att avhandla min vanliga sysslor. Runt halv tre idag tar jag helg och sen ska vi inte göra någonting annat än att slappa tills det återigen är måndag och arbetsdag.

Theo får dock slappa även denna dag då han fortfarande inte är riktigt kry, det är återigen morfar som är snäll och passar gullegrisen.

Mats är ikväll och jobbar på ett stort evenemang och blir nypen i rumpan av fulla tanter. Kan inte annat än tycka lite synd om min man

.

Mannen och sonen på kålmorden

Önskelista- uppdatering

Numera står även denna Buzz dräkt på Theos önskelista

http://leksaker.toyland.se/file/product/4490_big_toyland.jpg

Torsdag

Idag är det torsdag och således bara två dagar kvar tills det är helg igen. En helg då jag absolut inte vet vad vi ska hitta på att göra, men något skoj brukar man ju alltid kunna filura ut.

Idag är morfar snäll och passar theo medan jag ch Mats är på jobbet, pojken min hade lite feber igår kväll igen, så troligtvis blir det nog inget mer dagis för honom denna veckan.

Buzz Lightyear som inhandlades åt pojken igår får också följa med till morfar



http://www.vam.ac.uk/images/image/24412-large.gif
Mot oändligheten, och vidare......

Snyggt överst

Snygga tröjor och t-shirts från Asos till smågrabbar,


Onsdag

Idag är det onsdag och jag ska iväg och jobba medan Mats och Theo stannar hemma och jobbar på att Theo ska bli frisk igen. Har dock en ganska kort dag på jobbet idag så dörjer inte så länge innan jag är hemma hos mina grabbar igen.


Mina grabbar julen 2007, Theo var bara en månad gammal och sov gott i pappas famn

Fler bröllopsbilder



på väg ut r kyrkan, nu som man och hustru



brudbuketten



kyrkan, som är "felvänd", altaret i mitten och bänkarna vända mot varsin sida av altaret



prästen, fru och man


jag och mats

Tisdag

Tisdagmorgon och jag och Theo är hemma idag, Theo är sjuk och jag vabbar. Han har sovit gott i natt i alla fall även om vi fick byta pyjamas och lakan åt honom vid elva i går kväll, då han svettats så både pyjamasen och lakana var dyngsura.

Idag ska vi bara ta det lugnt och hoppas febern försvinner, tvätta lite måste vi så klart också göra, konstigt nog växer högen i smutskorgen oasett hur mycket och hur fta jag tvättar,nästan så man kan tro att den fylls på av sig själv.



En dag i somras på pojken var piggare än i dag

Sjuk pojk

När jag och Theo kom hem från dagis idag tyckte jag han var varm, så tog en temp som visade 38,9. Inte så konstigt att han inte hade ätit något på dagis idag då.

Pojken sover gott nu i alla fall somnade i sin pappas knä direkt efter att han fått alvedon och pyjamasen var på, vällingen fick ätas sovandes idag.

Imorgon är jag hemma och vabbar med lillkillen, hoppas hanär kryare då.


en blek pojk

Måndag

Nu har vi måndagen här igen. Har haft en skön och lugn helg med en nykter personalfest i fredags mys och ikea besök i lördags och röjning samt mys i söndags.

På ikea köpte vi den här hyllan till hallen,

http://www.ikea.com/PIAimages/0086572_PE215405_S3.JPG
blev lite stor för platsen den står på kanske men vi måste ha mer förvaring på nedervåningen så den får stå där tills vi hittar eller bygger något som passar bättre rent storleksmässigt.

För övrigt köpte jag korgar till hyllan samt värme ljus, så nu ska vi nog ha ljus så det räcker i höst.


Valvaka

Nu följer vi valvakan här hemma, tyvärr ser det ut som att SD kommer in i riksdagen, min förhoppning nu är att blocken samarbetar utöver sina gränser för att hålla SD utanför beslutsfattandet.

Önskelista

Theo fyller ju år i november och han har redan börjat fila på sin önskelista. Detta är vad han hitills har bett mig köpa.

  • Lego och då riktigt lego för stora barn, inget larvigt douplo.
  • En apa
  • En häst
  • Pistoler
  • En liten luftballong
  • Godis
  • Sjörövarskepp

Vet inte riktigt hur mycket han tror han fyller, gissar på att han tror han blir 10 eller kanske 12 år istället för de 3åren han fatiskt fyller.


10 år?

Snyggt för små

Även till barnen har Hm fått in snygga höst nyheter



nyheter för grabbar

EN VECKA

Idag är det en vecka sen jag och M gifte oss, och i eftermiddag har jag tänkt sätta mig och fylla i bröllopsboken som vi fick i present av våra vänner.






Lördag

Idag fick jag sovmorgon, min lilla gullegris sov till kvart i nio i morse och det tror jag både han och jag behövde efter en vecka med förkylningar och trötthet.

Igår var jag ju dessutom på personalfest och var inte hemma förens vid halv tolv tiden, känner mig dock pigg och fräsch idag men det kan ju bero på att jag endast drack läskeblask.

Om några timmar drar vi osan mot Lkpg där vi ska handla en säng till Theo att ha hemma hos mormor samt till Theos stora glädje hälsa på morbror sebbe och lämna lite grejer.



Theo och Sebbe myser

Fest

Ikväll är det fest, mormor och morfar passar Theo och jag drar på personalfest, mats är ju iväg på ladies night turneen.

Ska bli riktigt kul även om vinflaskan får stanna hemma. Är ju ganska sliten efter vårt bröllop förra helgen och så har jag ju denna envisa förkylning som aldrig verar vilja ge med sig.


får bli läskeblask denna fredag

Nytt och snyggt

Har kommit in en hel del nytt och snyggt på hm.se






Älskar skorna och väskan.

Fredag

Idag är det redan fredag och imorgon är det redan en vecka sen jag och min man gifte oss, kan inte fatta att det redan har gått en vecka känns som man fortfarande är mitt uppe i all planering. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att man numera är är gift.


snart en vecka sen vi sa ja

Pippi Långstrump

Sitter tillsammans med min lilla pojk och tittar på Pippi på de sju haven. theo är i extas och pratar om att han också ska vara sjörövar och att vi måste köpa en liten luftballong.

Vet inte dock om jag håller med om att det är en så god idee att sicka upp en 2,5 åring i en luftballong för att fara till söderhavet och bli sjörövare. Känns som han nog får hänga med sin mamma i några år till innan han får ge sig iväg på äventyr till andra sidan jorden.


http://astridsstjarnor.blogg.se/images/2010/pippihatt_94528695.jpg

Torsdag

Nu har vi redan torsdag idag, vilket innebär en lång arbetsdag för mig och att Theo bus som vanligt blir hämtad på dagis av morfar. Varje torsdag hämtar min pappa Theo på dagis och så leker och fikar de tillsammans tills jag slutar jobbet två timmar senare. Bägge två tycker det är jättemysigt och jag är verkligen glad för den fina relationen Theo och morfar har.

Tror det är viktigt för barn att verkligen få lära känna sina mor/far föräldrar och skapa en nära relation även till dem och inte bara till mamma och pappa. Viktigt med många trygga personer i ett barns liv. eftersom Theo träffar både sin mormor och morfar välldigt ofta så behöver jag aldrig vara rädd för att han skulle vara ledsen eller känna sig övergiven när de är barnvakt.

Och det är tur det eftersom jag ganska ofta är så kallad gräs änkling då min man ofta är iväg och jobbar på annan ort. Och enda chansen för mig då att kunna umgås ensam med andra vuxna, fixa ärenden och så vidare är att ha någon som ställer upp och passar lillgrabben och som tur är kan jag alltid räkna med att mormor och morfar ställer upp när det är möten eller utbildningar på jobbet eller när man helt enkelt bara vill gå ut en kväll.

De är helt enkelt guld värda.


                        

Mormor och Theo                            Morfar och Theo

The ring

img_2005 (MMS)

The ring


Onsdag

Idag har redan halva arbetsveckan passerat och man kan börja se fram mot helgens skojigheter. Det blir lite festligheter även denna helg, dock inte jämförbart med festligheterna vid vårt bröllop förra helgen men en liten personalfest hade jag tänk passa på att gästa på fredag när mormor och morfar ställer upp som barnvakter.

Min man har ju dragit iväg på turné nu så jag har tur som har så snälla föräldrar som ställer upp som barnvakter när jag behöver komma ut och träffa lite vuxna människor.



på väg ut.

Jacka till Theo

Denna jacka frå Nova Star funderar jag på till Theo i vinter.

http://www.babyshop.se/data/product/images/L/5945_2010751316505343113.jpg
Från babyshopen

lite bröllopsbilder






här säger vi ja



Nu är allt klar och vi är man och hustru.



Vår älskade son Theodor tillsammans med sin syssling Emma

Hemma

Nu har jagoch Theo kommit hemfrån jobb och dagis. Idag hade vi en riktig skön tur hem på cykeln i solen. Från att ha regnat imorse så har nu solen kommit fram och vi har fått en riktigt varm och solig höstdag.

Känner mig fortfarande lite ledsen över det sorgliga besked jag fick igår kväll, vi var flera påjobbet som mådde lite dåligt idag men vi har pratat mycket och stöttat varandra så dagen har trots allt varit en bra dag.

Hoppas jag kommer få upp några bilder från bröllopet ikväll under tiden kan ni få kika på den bästa i mitt liv, lilla Theo.



En nästan vanlig måndag

Idag är det en vanlig måndag, eller nästan i alla fall, det är ju min första måndag som gift vilket i sig är lite speciellt.

Tyvärr fick jag ett väldigt tråkigt besked igår kväll vilket gjorde och fortfarande gör mig väldigt ledsen, hoppas dock på en bra dag på jobbet ändå.


Foton kommer

Har nu förstått att många gärna villse bilder från mitt och Mats bröllop och det kommer ni att få, men först måste vår fotograf få en chans att beskära och fixa med dem, lovar att lägga upp så fort de dimper ner i mailkorgen.

img_0335 (MMS)

Så länge kan ni få titta på brudbuketten igen.

Oj Oj Oj

Nu är jag helt slut, vaknade upp på hotellrummet i morse tillsamans med min nyblivna man, tillsammans gick vi och åt en stor hotellfrukost innan vi åkte hem till mormor för att hämta vår son. Vår son som hade skickat en bröllopspresent till oss på hotellrummet, champange, ost, kex och frukt stod uppdukat när vi kom dit efter festen i natt, tillsamans med ett kort med en liten hälsning från Theo. Både jag och Mats fick en liten tår i ögonen.

Resten av dagen har ägnats åt städning av festlokalen och upppackning av presenter här hemma, mycket fint fick vi och vi är välldigt nöjda med vår bröllopsdag.

Nu gäller det att ladda batterierna inför nästa veckas jobb.

Nu är jag och M äntligen gifta, vår dag va...

img_0335 (MMS)

Nu är jag och M äntligen gifta, vår dag var underbar och vi vill tacka er alla som delade vår dag med oss.


Idag gifter jag mig

Här är min klänning

http://images.asos.com/inv/X/7/222/1096195/Cream/image1xxl.jpg

från asos.com

Vi två blir en

Imorgon gifter vi oss, jag och M

Undra hur mycket man kommer sova i natt, känner att man trots snart åtta år tillsamns ändå får lite fjärilar i magen när man tänker på att vi imorgon kommer vara man och hustru.

http://2.bp.blogspot.com/_GDae5m7ZXe4/SlbiIxXKnPI/AAAAAAAABQM/-t9JbaPzpnk/s400/br%C3%B6llop

Grattis Mats

Grattis min älskade sambo på din födelsedag



imorgon blir du äntligen min man

Att göra

Fredag

  • Väcka M med sång och paket
  • Tvätta hår
  • Fotvård
  • Vaxning av ben
  • Duka inför bröllopsmiddagen
  • Ställa dryck på kylning
  • Fixa bär till tårta
  • Pcka theos väska
  • Stryka
  • Packa väskan inför bröllopsnatten
  • Tvätta
  • Kalas för M


Födelsedags "barnet" och Theo

Lördag

  • Göra mig snygg
  • Äta
  • Checka in på hotellet
  • GIFTA MIG
  • Bröllopsfest

Torsdag igen

Dagarna bara springer fram och nu är det torsdag igen. Studiedag idag vilket innebär att en hel del dokument och ramar för bedömning ska gås igenom på jobbet, hoppas dock på en god lunch som kan väga upp mot det tunga arbetet.

Idag går mina tankar till lilla E och hennes föräldrar, jag håller alla tummarna för att allt ska gå bra idag och hoppas lilla E kommer få många smaskiga glassar de närmsta dagarna.


gokväll

Idag har jag varit på jobbet och haft en bra dag, lönesamtalet som jag skrev om gick bra och jag känner mig ganska nöjd med min löneförhöjning.

Theo har hittat morbror Sebbes lego hemma hos mormor, något han egentligen är för liten för men som han säger han får leka med för Sebbe. Mycket prat om Sebbe överhuvudtaget just nu, han saknar verkligen sin morbror som äntligen fått tag i en lägenhet i storstaden och flyttat från vår lilla stan. Som tur är kommer Sebbe hem imorgon för att vara med på vårt bröllop så misstänker att det kommer busas friskt i helgen.


grabbarna wrestlar i poolen i sommar.

Godmorgon

Idag är jag äntligen på g igen. Blir att jobba ordentligt och visa alla framfötter jag har idag. Ska nämligen på lönesamtal med chefen i eftermiddag och måste ju försöka visa vilken exemplarisk anställd jag. Bättre sent än aldrig.

Ska faktiskt bli skönt att gå till  jobbet efter att varit hemma i magsjukekarantän sen i torsdags förra veckan.

Just nu så känns det faktiskt som jag gärna jobbar dygnet runt bara jag slipper mer magsjuka.



Grabbarna

Theo och hans morbror en morgon i juli


Tävlar om muffinsträd och muffinsformar

Jag är med och tävlar om muffinsträd och muffinsformar hos Evelina


Muffinsform - Ice Cream

från lyckas med mat

NEJ

Nej, nu får det snart vara bra, deta orkar jag inte med längre.

Kropp, bli frisk.

Finns hopp

Det finns nog hopp om livet i alla fall, känner mig bättre idag och mår inte illa längre. Dock hr jag en fruktansvärd träningsvärk i magen och ryggen, av vad jag har fått den kan ni nog lista ut själva.

Sov över 12 timmar i natt, något jag säkert inte har gjort på flera år, men ändå så känner jag mig inte pigg, men det är väll sviterna från magsjukan som fortfarande sitter kvar.

Nu längtar jag lite efter min pojk som fått sova hos mormor i natt, känns som det var jättelänge sens vi sågs..

Idag är ingen bra dag, varit magsjuk hela...

Idag är ingen bra dag, varit magsjuk hela natten och vaknade upp med ett samtal med min vän som berättade att ikväll hade de planerart en möhippa för mig. Nu ligger jag här ledsen, besviken o utslagen


godmorgon

Idag mår Theo mycket bättre och är pigg och glad. Kommer nog ha en rastlös kille här hemma idag, men vi får se vad vi kan hitta på för att hålla honom på gott humör. Får nog bli en sväng ute i trädgårdden idag också, finns som vanligt lite att fixa där ute.

just nu ser vi på pettson och Findus och om en stund ska jag ta och sätta lite fart, röja upp och börja fundera på vad vi ska hitta på till lunch, har dock plättar kvar som jag och Theo gjorde igår så det kanske det får bli idag också.


pigg och glad igen

På bättringsvägen

Nu är theo på bättringsvägen,har lyckats få i sig både välling, nyponsoppaoch en skorpa med smör på så verkar som om magen har lugnat ner sig nu.

Vi är dock välldigt trötta bägge två och sitter mest i soffan, theo tittar på film och jag sitter framför datorn. Tur i oturen var att det idag dampner sex dvd filmer till theo i brevlådan, mer lägligt kunde de nog inte kommit.

Idag har jag ananrs bar gjort det nödvändigaste, tvättat, lakan, handukar och pyjamasar, kokat, nappar och nappflaskor samt bäddat rent i sängarna.

Ikväll blir det nog en tidig kväll för hela familjen, vi är alla tre helt slut.

Min stackars lilla pojk

Inatt blev theo magsjuk, magsjuka som nog är en av de värsta sjukdomar som finns. Han har varit ledsen hela natten och kräkts med jämna mellanrum. Nu har han i alla fall fått behålla lite vatten och en halv flaska välling så jag hoppas det värsta är över nu.

Både jag och Theo är dock välldigt trötta, han på grund av magsjukan och jag på grund av brist på sömn, har nog sammanlagt fått sova knappt tre timmar i natt, så när Theo sover middag ska jag också gå och lägga mig så jag orkar med hela dagen.

Nu ska jag fortsätta med tvätten av handdukar och lakan som under natten fyllt hela badkaret i väntan på tvätt.

trötta

Både jag och Theo är lite sega här hemma idag, känns nu som om det blir en tidig kväll ikväll men som vanligt piggnar jag väll till 21.01 ikväll  och sitter uppe alldeles försent, precis som vanligt.

Att man aldrig kan lära sig att gå och lägga sig i tid, samt framför allt att släcka lampan i tid, har ju en förmåga att fastna i boken jag läser.

Nu blir det pyjamas för theo och sen om en liten stund välling.

Onsdag

Onsdag och en kort arbetsdag idag innan jag ska åka ner till dagis och hämta upp min lilla buse som längtar efter att få komma hem och leka med sin riddarborg som han fick av M igår. M fyndade playmobil på blocket häromdagen och riddarborgen fick Theo igår kväll, resten sparar vi dock till födelsedagen, får inte bli för mycket av det goda på en gånng

Mötet med prästen gick också bra nu kan man nog säga att det mesta är spikat inför bröllopet, bara grejer som ska handlas och kantor som ska ringas.

RSS 2.0