INTE IGEN!!!!

Så var det dags igen, för tredje gången på fem månader drabbas vår familj av den hatade kräksjukan. Theo insjuknade igår kväll och nu håller vi tummarna för att resten av familjen klarar sig. Mina förhoppningar är dock inte allt för stora men som de säger, hoppet är det sista som överger människan.

Det värsta av allt enligt min tre åring var att kossan fick åka karusell i tvättmaskinen, han var mer bekymrad över sin älskade ko än över sitt egna hemska tillstånd.

Till allas lättnad kan jag meddela att kossan överlevde turen i tvättmaskinen och att hon nu hänger på tork i hornen. Hoppas hon är torr till kvällen så vi kan få sova gott.Theo, Sandra och fina kossan

25 meter

Dagen började med att vi packade ihop våra saker och drog mot simhallen, då det idag var välldigt lugnt i den stora bassängen passade vi på att låta Theo simma lite, en hel längd orkade han, 25 meter, är så stolt över min lilla kille, tre år gammal och simmar 25 meter utan hjälp från vare sig mig eller hans Far. Han hade visserligen puffar på armarna annars hade det inte gått.Självklart hann vi även med lek och plask i den lilla bassängen, men trots alla leksaker i plaskdelen föredrog nog Theo ändå den djupa stora bassängen idag, klart det är lite spännande att simma där de vuxna är.

poppis mamma

Mormor till Theo: Vill du följa med och handla

Theo: Ja

Theo till mig (med en bestämd min): Du stannar här, vi åka själva!!

Jag: får inte mamma följa med

Theo: NEEEEEEEEEEJ du stannar här.

Det är att vara poppis nuförtiden

På väg upp till toppen.  Igår var det bus ...

img_2453 (MMS)

På väg upp till toppen.  Igår var det bus o lek på busfabriken på schemat, idag är det röj och fix. Gårdagens aktiviteter var nog lite roligare än dagens.


After Work

Idag lämnar jag grabbarna min ensamna hemma med varandra. Mats och Theo får roa sig själva medan jag drar ut på stan. Afterwork står på schemat med de bästa arbetskamraterna.

Sämre fredag kan man ha

bröllopsresan

Vår bröllopsresa kommer icke att gå den vägen vi från början planerat, det började med att hotellet ej var färdigbyggt och vi fick välja mellan pengar tillbaka eller et nytt hotell, valde då ett nytt hotell och kände oss nöjda med det alternativet, tre dagar senare börjar man demonstrera mot diktatorn i det landet vi valt att åka till, demonstrationerna eskalerar och det utbryter Revolution, Revolutionen resulterar i oroligheter, skadade och dödsfall, diktatorn sitter där han sitter utan att rubba sig en cm från sin tron trots folkets protester.

Även vi sitter där vi sitter, i ett kallt och slaskigt Sverige.

Nu hoppas vi Ving kan hjälpa oss imorgon och boka det hotell och resmål vi sett ut här ikväll.

Håll era tummar för att ge oss mer tur än vad vi hittills har haft under vår knaggliga resa mot bröllopsresan

RSS 2.0