fiskelycka

Theo metar nere vid sjönEn abborre blev fångsten

Helvetes dagar

Här hemma har mul och klövsjukan ett fast grepp om oss, vi har haft några helvetes dagar, där det varit extremt jobbigt för Theo, blåsorna o såren i mun och hals har gjort att han inte ätit och inte druckit utan en kamp som inte är av denna värd. Senast han åt någon fast föda var fyra dagar sen men jag hoppas jag kan få i honom något idag, känns som det har börjat vända då han faktiskt fick i sig vällingen i morse utan gråt, vilket är ett stort framsteg.

I natt har vi faktiskt även fått sova, Theo har inte vaknat en gång och således har även trötta mamma fått sova sin skönhetssömn.  och det var välbehövligt !!


busungen

Det är fortfarande kö, du behåller din plats i kön

Sitter i telefon kö till 1177 för att förhoppningsvis få till en tid på jouren till theo som har feber, hostar, är prickig o har stora blåsor i mun, underläppen är som ett stort sår. Troligtvis är det väll bara mul o klövsjukan som kmmit till oss igen, men vill gärna få komma så de får titta på honom, frågan är m vi inte behöver något för hostan också.....

sommar

Sommaren närmar sig med stormsteg och vårt långa sommarlov är snart här. Vi längtar och laddar som attans inför lata dagar med bad, sol och mycket lek.

Självklart ska vi även åka på festival och skuffa runt, Mats jobbar ju på Peace and Love så den festivalen blir det för mig och Theo även i årTheo och pappa på PoL förra året

RSS 2.0