galen i vatten

Pojken min är verkligen galen i att bada, det har han varit sedan han var liten men efter en termins simskola är han vildare än någonsin, när pojken badar är det mer vatten utanför badkaret än i efter en liten stund, tydligen går det alldeles utmärkt att både dyka och simma i ett litet badkar.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/384560_10150403544307426_587637425_8721979_332138590_n.jpg

En lycklig pojk som övar ryggsim i badkaret

1a advent

1a advent idag och dagen startade med en stor mysig frukost tillagad av min fina man, ljusstaken är framplockad, första ljuset tänt och i fönsterna är adventsljusstakarna tända. Min kära mor har även hjälpt mig att få upp julgardinerna i köket så nu känns det som det är färdigpyntat för några veckor framåt, tomtar och granen får vänta till någon vecka innan jul innan de får flytta upp från källaren.



Funderar på om jag och Theo ska baka lite pepparkakor nu till kvällen, kunde nog vara en mysig avslutning på 1a advent.


v 27



tjockare än tjockast och tre månader kvar.....

kalas bilder



paket öppning



testar spderman dräkten



tårtan



avslutar med en bild på pojken min och hans älskade star wars svärd

Kalas dags


Nu laddar vi för kalas dags här hemma, har fixat och trixat hela dagen så nu är det bara snygg kläderna och ansiktet som ska på och sen kör vi all in med dinosaurie tårta, kakor, ballonger och paket i massor.



favorit presenten på förra årets födelsedag

4 år

Idag har vi haft det fullt upp hela dagen bland ballonger, serpentiner och paket,min älskade fina lilla pojke har fyllt fyra år, liten börjar bli stor.



nyfödd



1 år






2 år



3 år

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/302587_10150387183407426_587637425_8666169_1536908530_n.jpg


4år

favorit presenten dag var nog som ni ser star wars svärden, snart dags att byta batterier i dem.

Dagens inköpslista

  • Vinterskor till theo

  • farsdagpresent

  • Ballonger

  • Serpentiner

  • såna där tutor man hade på barnkalasen när man var liten


    Idag ska vi till stan och försöka pricka av alla poster på inköpslistan, hoppas verkligen att det går snabbt och smärtfritt, Just idag känns besöket på stan ett tvång istället för något skojigt

 


Lek och fika

Om en liten stund får jag och min fina buse besök, det blir lek och bus för theo och hans vän samt kaffe och skitsnack för mig och min vän. Bebisen i den andra familjen får väll hänga med oss mammor, misstänker att grabbarna vill vara för sig själva, när de två leker är det nämligen legolådan som brukar komma fram. Inte riktigt lämpligt för en ett åring att leka med.


när grabbarna lekte för länge sedan, då var det fortfarande doplu som gällde.

hjärtslag och tjockmage

Idag har jag varit och mätt min mage samt lyssnat på lillan, lillans hjärta galloperade som en häst och lät så fint så. Hon gillade dock inte riktigt när barnmorskan klämde och tryckte på henne så hon sparkade tillbaka för glatta livet, det är min tjej det.

Magen har växt på bra och låg lite över genomsnittet, något jag redan förstått när jag sett mig själv i spegeln, känner mig redan stor som ett hus och det är 15 veckor kvar innan bebisen är planerad att komma till oss.

Nu ska jag käka mandariner och slöa på sofflocket.

Käkar småkakor

img_4706 (MMS)

Käkar småkakor


sött till lillan

http://kappahl.viskan.com/media//0210353165725_F_01.pnghttp://kappahl.viskan.com/media//0288438159709_F_01.pnghttp://kappahl.viskan.com/media/0253730634704_F_02.png

Alla tre plaggen kommer från kappahl


Finns mycket fint till de små, men shoppingen får vänta tills vi verkligen ser att det är en liten tjej som gömmer sig där inne i magen

Fredag= fredagsmys

Ikväll har Theo och jag fredagsmyst som aldrig förr, bakade en smaskig pizza som vi avnjöt i soffan framför skattkammarplaneten efterföljt av en stor skål med godis. Theo är snäll och vet vad mamma gillar så han mata mig med dödskallar på löpande band, bättre service kan man knappast få.





Pizzabak


Nu sover lillen och det samma ska jag snart också ägna mig åt, tack och godnatt för idag.

alldeles tyst och lugnt

Ikväll är det alldeles tyst och lugnt i mitt lilla hus, Theo bus spenderar kvällen hemma hos mormor och morfar, Mats är iväg och bygger på hockey arenan och här i soffan ligger lilla jag, slötittar lite på Tv och njuter av lillans sparkar där inne i magen.

Det är inte ofta man har möjlighet till en hel kväll med ensamtid så jag ska passa på att njuta ordentligt, planerar att titta på några avsnitt med de söta vampyr pojkarna och kanske även knapra på något smaskigt, det är jag värd som faktiskt varit duktig idag och fått en hel del gjort.

http://www.fempop.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/stefan-e-damon-brothers-2.jpg

Vampyr grabbarna

RSS 2.0