söndags kväll

Vi har precis kommit hem från en jättegod middag hos mormor och morfar, theo fick sova över där i natt eftersom mormor ska vara barnvakt imorgon när vi jobbar. Nu när han har varit sjuk så har han blivit välldigt mammig och pappig. Så när vi gick så var han ledsen och ville själv ta på sig skorna och följa med.

usch får så ont i magen när man måste gå ifrån honom så där när han är ledsen. Vet ju igentligen att det går över så fort vi går och att han har det jättebra hos mormor och morfar, vi har ju varit så pass mycket hos dem ända sens han var nyfödd så han är jättetrygg med dem och i deras hus.

Ringde när vi kom hem i alla fall för att kolla läget och då hade han redan lugnat sig och mormor hade gått upp för att lägga honom. Skönt att det funkar så bra med mormor och morfar, vet andra som har barn som är jättesvåra att lämna bort. Tror det är viktigt att man har en nära relation med den som ska ta hand om en så att man känner sig säker och trygg även med "barnvakten" och inte bara med mamma och pappa och det gör verkligen theo.

Precis nu ringde mormor och sa att hönsmamamn (jag) skulle lägga av att oroa mig och slappna av för nu sov han som en gris, hade somnat så fort de hade gått och lagt sig.

Theo var riktigt trött ikväll tror del det beror på att han haft en aktiv dag med bus med Nova och utelek men även dels på grund av omställningen till vintertid. När klockan var åtta var ju theos kropp inställd på att han skulle gått och lagt sig redan för en timme sen. Var lika dant vid middagsluren, Jätte trött när klockan väl var tolv.

Nej ska se om det finns något att titta på på tvn

Kommentarer
Postat av: Anna

Målarset,typ litet hello kitty dockskåp,kläder pussel,sen blir de lite mera:P de e nått mer kommer inte på=)

2009-10-25 @ 21:01:22
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja de måste vi göra,säg bara till:-)

2009-10-25 @ 21:03:11
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0