klart

med städningen nu, ska bara duka och göra snygt men det väntar ajg lite med så mina grabbar inte vänner till igen.. risken finns ju med en vååring full av energi.

Får nog bli att dra ut bordet idag trots att vi inte är så många, tråkigt att sitta trångt. Ska lägga på en ny duk också och sen har jag köpt lila ljus och vita tulpaner, kan nog bli riktigt snyggt. Är ju kul att ha lite extra fint när det är nyår.

funderar på vad jag ska ha på mig.. kan säga så mycket som att det blir inte en glittrig guld paljett klänning i alla fall..

visst är ni förvånade.....

VAD

Vad ska man ha på sig ikväll, det är frågan det.. just nu håller jag på att göra mitt hus fint inför nyårsmiddagen och sen i eftermiddag börjar det stora projektet.. att göra sig själv snygg..

nyårsafton

imorgon. ser fram emot en härlig nyårsafton med våra vänner och nära. Några kompisar samt brorsan och hans tjej kommer hit på lite middag och nyårs mys.. kommer att bli riktigt roligt, länge sen vi träffade några av vännerna. Dessutom ska det bli kul att brorsan kommer på fest. Första gången vi festar ihop, förutom på familjetillställningar då.

Kommer dock inte bli något jätteparty direkt då theo är hemma samt kompisarna tar med  sig sina två barn, mer nyårsmys än nyårsfest. Barnen kommer ju alltid först, huvudsaken är att de trivs.


hittade

en del på hm, hoppas det passar när det kommer bara. Får vänta lite på paketet, men desto roligare när det dyker upp i brevlådan.

Nu ska jag och theo byta om, mats duschar och sen bär det av till stan, hämta en sak och sen vidare till moster pia på fika.

HM

fått nya hm katalongen, ska ta mig en kopp kaffe och kolla igenom den nu, har jag tur hittar jag något fint att beställa till mig och theo.



theo mys

Mats fick sovmorgon idag då han var uppe sent och såg på hockeyn igår. Jag och theo gick upp vid halv nio tiden och satt i soffan och drack väling innan jag kände att kaffe, det är gott det. Så fixade kaffe och macka med mjölk åt theo sen fortsatte vi vårt soffmys.. vet att man inte ska lära barnen att äta i soffan men vi hade det ju så gosigt...

Resten av förmiddagen har mest bestått av mys och bus, har även varit duktiga och burit upp lite grejor på vinden.. eller inte vi utan snarare mats. Nu är mats på tippen och slänger skräp medans jag bara slöar lite. Sen när theo vaknar ska vi dammsuga övervåningen, är på tiden kan jag säga.. hittade lite dammråttor när vi flyttade på kartongerna.

Nej sätta på lite kaffe åt min man som snart är hemma.

nu är kvällen här

och en fullspäckad dag till ända. Besöket i simhallen var välldigt poppis hos theo. Han hade jättekul, hoppade från kanten, åkte stora rutschkanan och kastade boll. Självklart så "simmade han lite också och provade många av flytleksakerna som finns där. Men bäst var nog rutchkanan.Tyvär så var det lite trångt i bassängen med mycket folk, det gick bra ändå men theo råkade skvättas en del då han är en pigg och aktiv liten kille som inte har tid att gå eller vara försiktig.. fort ska det gå och springer man inte så kan man lika gärna sitta still. Verkar vara det motto min son lever efter i alla fall.

Efter simhallsbesöket var vi och fika o käka mellis hos mormor, theo mös för fulla muggar och lekte med mormor, sebbe, jeanette och voff voff.

Theo sover sens en bra stund tillbaka och jag har tvättat och grejat så nu blir det bara att slappa resten av kvällen, innan mån går upp och knyter sig.

laddar

Laddar inför simhallen, dags att plocka ihop våra simkläder och handukar och göra oss klara för avfärd. Theo ska bara vakna och sen bär det iväg.. ska bli kul att bada med theo, han älskar ju att vara i simhallen. Bästa han vet.

annars har dagen gått fort fort fram, variti mantorp och handlat på citygross så nu ska vi bara hämta köttet imorgon så är vi redo för nyårsfirandet sen. Kommer bli jätte trevligt.

Nej dags att sätta fart.

kväller

börjar det bli här i vårt hus, mats kom nyss hem från jobbet och jag och theo har busat mest hela eftermiddagen. Tog mig i kragen och gjorde rent ugen också, det behövdes verkligen kan jag säga.

Imorgon blir det shopping på citygross på förmiddagen, måste ju handla inför nyår när vi ska ha lite middag här med goa vänner och lillebror samt jeanette. Voff voff kommer nog också, så det blir skoj skoj.

Nej nu ska jag kolla till kycklingen som står i ugnen

vanlig måndag

Idag har granen åkt ut och efter fyra timmars städning och tre dammsugarpåsar senare tror jag att det är barrfritt. Men med min tur dyker det nog snart upp några nya barr som måste dannsugas upp.

Mats är och jobbar idag så jag och theo får sköta oss själva, som tur var kom mormor som en skänk från ovan när det var som mest barr här inne, hon tog hand om theo så han inte skulle dra runt barren ännu mer. Tack mamma.

Nu kör jag maskin nummer två för dagen och när theo vaknar ska vi röja upp på övervåningen, kan behövas, leksaker och grejor över allt just nu, dessutom har jag massor av tvätt som ska in i garderoberna i det rumet som theo sover i, så det får vi fixa min pojk och jag också.

Myggbett

har fått tre stora myggbett på benet, granen barrar som aldrig förr...

det värsta är att jag håller på att börja hålla med mats, granen åker nog ut snart..

Funkar tydligen inte att ha gran, även om det är en kungsgran, för nära en kamin.. får väll fundera över om jag klarar av att svika mina principer och ha en plastgran nästa år... Detta funkar i alla fall inte för jag och mats har nog dammsugit fyra gånger här idag och ändå är det fullt med barr.

och ja, jag har vattnat granen, varje dag...

pulka backen

pulka bakcen är nu färdig, mats och theo var yte och fixade den när jag var nere i källaren och röjde. Gud vad skit vi har där nere, får bli stora röjartag där nere nu i veckan, så här han vi int eha det längre. Nej ordning och reda ska det bli.

Nu har mats lagt theo och jag ska börja röja på mellanplanet också.. märsk att man latat sig lite för mycket de senaste dagarna.

annandagjul

Nu har vi varit på stan och tittat lite på rean, hittade endast två tröjor från villervalla i theos storlek, allt var välldigt urplockat i just 98/104. Men två fina tröjor fick följa med hem i alla fall. Till mig hittade jag ett par jeansleggings på vera moda.. docl inte på rea, men de var fina.

i eftermiddag ska vi åka till pia och äta mat, blir musigt värre.

Snön fortsätter att vräka ner här, var länge sen det var så mycket snö, hur mysigt som helst.

Lite bilder på theos julklappar.



fin voff voff tröja från maxomorra  med tillhörande byxor


vår jacka från pop



voff voff pyjamas från pop

Detta var lite av allt fint han fick i julklapp....

juldags kvällen

Har precis lagt theodor i hans säng, får se om han somnar fort idag elelr om det kanske tar någon halvtimme. Han fick ju sova välldigt länge på dagen idag då han var helt slut i förmiddags, surade och var arg för allt. Har nog varit lite för mycket de sista dagarna med allt julfirande och lite sömn som det blivit för honom.

I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt, plockat och röjt lite samt tvättat theos nya julklapps kläder. Mats lagade lutfisk till middag, men det äter ju inte jag så det fick bli korv för min del, men med mats goda vitsås ärtor och bacon.. blev jättegott. Mats vitsås är fantastiskt god, så är det bara.

Imorgon blir det en till slapparförmiddag om vi inte drar en snabbis på rean, vi får väll se på eftermiddagen ska vi till moster och äta mat.. Lovar att jag inte kommer behöva någonkvällsmat imorgon.. ha ha ha, moster bjuder alltid på god mat och framför allt mycket, brukar både vara en smaskig efterätt efter maten och sedan kaffe och kakor samt bullar och eftersom moster gör världens godaste bullar så blir man ju proppmätt.

Nu ska vi se stenhuggaren.. på kanal 1

juldagen

Nu har vi kommit till juldagen och lugnet har lagt sig över vårat lilla hus.

Firade en jättemysig julafton igår hemma hos mormor och morfar, jättegod mat och fina julklappar, tror alla var nöjda med vad de fick.

Tomten kom och knackade på dörren och theo tyckte det var jättespännande även denna gång, han fick massor av fina saker både roliga för honom och bra för mamma och pappa. I leksaksväg fick han bla, tre olika duplo bilar som han älskar, en pulka, en mjukis kossa, en stor buss och leklera. Pulkan var vi ute och provåkte i förmiddags i backen vid mina föräldrar, jättekul var det att åka med mamma.

I klädväg fick han ny vårjacka från POP, regnjacka från POP, pyjamas från POP, Raceroverall pyjamas med blixten på, två fina randiga tröjor, en pola, en tröja med vovvar på samt ett par pantalonger. Han kommer att bli jättefin. Dessutom fick han nya coola gummistövlar med eldsflammor på.. de testade han på en gång.

Jag fick också fina saker, ett stort lass med böcker, en mysig stickad tröja, underkläder, leggings, champangeglas, cykelhjälm mm. Tillsamans fick jag och mat även jättefina vispskålar, ungsform samt presentkort på dessertglas som vi önskat oss. Mats fick en ny hårklippningsmaskin av mormor samt en hög med kläder från mig och theo, tror han också var nöjd.

Nu blir det en lugn juldag med mys här hemma, mats är och handlar lite inför kvällen och sen ska vi bara ta det lugnt här hemma. Kommer bli en så skön dag.. att bara få vara..

pulka

hr vi varit och åkt nu på förmiddagen, tyvär så finns det ju ingen backe här omkring så fick bli en pulkapromenad och sen lite åkning i en liten slänt, theo tyckte dock det var roligt så han nöjde sig med det. nu blir det snart sovdags för theo och sen ska jag slå in den sista julklappen och röja lite här innan vi frar iväg och firar jul.

God jul på er alla..

godmorgon

theo väckte oss vid halv åtta imorse och efter en stunds tv tittande gick vi ner drack väling och sedan tittade under granen. Som tur var hade tomten hittat till vårat hus i natt det låg en hel del paket under granen till theo som vi genast öppnade. Bäst var nog hans trumma och ice age 2 som vi har tittat på nu på morgonen.

I eftermiddag bär det av till mormor för mat och julklappar, dit kommer även tomten och hälsar på, så det blir spännande.

nej plocka i ordning lite här i huset nu..

julafton

god jul allihopa, sitter här med släkt och firar lilljul. men snart är det det läggdags, upp tidigt och ha julklappsöppning med min lilla son

lugnet före stormen???

Nej nån storm blir det nog inte men väntar besök här ikväll, den lilla familjära provsmakningen av julmaten utökades raskt till en julmiddag för 12 personer.. men finns det hjärterum så finns det stjärterum och hjärterum det finns det i vårt hus.

Nu har vi förberätt det mesta, bara att värma upp och plocka fram maten men det är lite tidigt än. Borde slå in ett paket också men det tror jag jag fixar imorgon förmiddag innan vi drar iväg till julfirandet.

Theo kommer i alla fall att trivas idag då han får träffa sin älskade voff, fick ett julkort av voff idag, med en bild på henne, theo har gått runt och tittat på det och varit jättenöjd.

nej nu blir det monsters inc en stund innan vi sätter fart

Jullov

Nu har jag tagit jullov. Jobbade halvdag idag och sen åkte jag och fikade på stan med min jobbarkompis mona. Efter det mötte jag upp mats och theo så gick vi och handlade lite smått och gott som fattades till jul.

Har haft sånt magknip ända sens imorse, trodde först det var glöggen jag drack på jobbet i morse, men tycker det borde gått över vid det här laget. Har blivit bättre dock men är inte bra än, hoppas det gått över tills imorgon i alla fall.

Imorgon kväll kommer min familj, rosa, janne, pia o lasse och fuskstartar julen med lite provsmakning av julmaten, kommer bli mycket trevligt, tror att theo kommer tycka det är roligt att träffa alla också.

nej nu ska vi titta klart på wallander

slängt upp fötterna

på soffbordet nu. Är trött efter en lång dag på jobbet och sen matlagnin ghela kvällen lång. Har säkert rullat över hundra köttbullar i kväll, fick bli de till kvällsmat och sen in i frysen med resten, skönt att ha det gjort så man slipper stå i sista sekunden och hålla på.

Mats har lagt in sillen oxå och jag kokade en sats chokladkola. Hoppas den blir bra och inte för hård, gillar mjuk kola, det är godast.

Theo somnade på en gång ikväll, precis som han har gjort de senaste dagarna.  Tycker han är jätteduktig som vant sig så fort att somna själv, inget gnäll är det heller, utan han ber om att få gå upp och lägga sig.

Imorgon är det sista jobbdagen innan jullovet, ska bli så himla skönt att vara ledig. Jobbar bara halvdag och sen ska jag till stan o fika med mona innan det blir hem och städa upp i vårt hus.

Nej nu räcker det för idag.

Ibland är jag så rolig så det inte är klokt.


min gravida vän på facebook:
Ut i snön!...Och i eftermiddag väntas en trevlig fika med vänner ...!

Min kommentar:
fika inte för mycket, tycker du blivit lite väl fet de sista månaderna..


Visst är min humor fantastisk... eller är det bara jag som sitter och skrattar för mig själv.....

theos fina kläder


Denna fina tröja fick han från pop


mysiga manchester byxor


emil kalsonger


mys byxor, till mysbyxorna var det även en jättefin emil tröja som jag tyvär inte hittar någon bild på.

Detta var några av alla fina kläder som theo fick igår..

julgran

Här är en bild på vår fina julgran.


välling

sitter här med brasab tänd och matar dockan med välling på order från min älskade son. Han älskar verkligen sin docka. Satte henne i matstolen nyss och gav henne mat med skeden.. så himla sött.

Theo vaknade tidigare i morse än vad han gjort på flera månader, klockan 6.30 skulle han gå upp trots att han varit uppe till 10 i går kväll. Tror det kanske blev lite för mycket för honom igår,träffade ju både tomten och hela släkten igår...

nej dags att bre sig en macka

Julfirande nummer 1

Nu har vi klarat av det första av tre julfiranden. Vi var och firade jul hemma hos mats pappa med hela mats familj samlad. Vi har haft en jättebra mat med god mat och fina klappar. Theo fick bla kläder, ett spökbäddset, en sopbil och det bästa av allt en docka. Theo blev helt tokig i dockan och satt länge och matade dockan med den medföljande vällingflaskan, en riktig hit.

Jag och mats fick bla biocheckar och medföljande löfte om barnvakt... kan bli kul, länge sen vi var på bio.

Efter mat och julklappsutdelningen körde vi julklappsleken och åste säga att våran familj fick överlägset flest klappar. Bla en kortlek, en badanka, en mini stekpanna, muffinsformar och ett paket plåster. Det roliga med paketleken är ju att det inte spelar någon roll vad det är i paketen så länge man kamma rhem så många som möjligt.

Theo somnade i bilen hem och jag och mats sitter nu och myser lite framför brasan innan vi ska gå och lägga oss.


helg

Äntligen är det helg, har längtat efter ledighet hela veckan, underbart med jullov snart. Idag har vi klätt granen här hemma, riktigt fin blev den, med silverspira, röda klor och hjärtan samt plokagris stänger. >Får lägga upp en bild någon dag.

Mats håller på att laga mat, mats syrra och hennes man komme rju ikväll. Ska bli trevligt.

Imorgon och på söndag är det julfiranden, imorgon med mats familj, i vadstena och på söndag med storebror från nacka hemma hos mormor, hoppas alla blir glada för sina paket som vi köpt, som mats säger så tycker jag det är roligare att köpa, slå in och ge bort paket än att få själv.

Komme rnog inte att uppdatera så mycket i helgen då det känns som om vi kommer att ha fullt upp, men på söndag kväll ska jag berätta om alla faina paket som theo fått.

polsk julafton

Idag på jobbet hade vi lite julfirande. VI körde bla polsk julafton och jag fick två paket tillslut, trots en riktig dålig start. Ett hjärta i vitt med guld text där det står godjul, samt ljuslyktor, som jag själv hade köpt med mig.. ha ha ha.

Nu är sandra här och myser lite och snart är det läggdags, ska ju upp imorgon igen, längtar verkligen efter sovmorgon nu..

massor att göra

Har vi haft idag, efter jobbet åkte vi och storhandlade på ica maxi, köpte bla julgransbelysning och julgran. Blev en fin kungsgran, perfekt när man inte vill ha plastgran men slippa alla jobbiga barr överallt, kungsgranar barrar ju inte så mycket. Väl hemma kokte jag lite ny björnbärsmarmelad, den förra satsen har ju tagit slut. Mats fullföljde husligheterna med att sätta på en sats fond som får koka över natten. Dessutom har jag städat badrum och theos rum samt tvättat två maskiner, har bara en maskin kvar att hänga sen blir det sängen för mig, känner mig lite så där är snorig som bara den. Theo har fått massor av utslag idag igen, blir nog för mats att ringa vårdcentralen imorgon och se om de kan få komma och kolla upp vad det är för något. nej hänga tvätten

julpynt

Nu har julpyntet kommit upp i vårt hus. Inte allt men har börjat så smått känns som det kommer bli mycket att göra i helgen ändå så lika bra att tjuv starta lite. Måste fixa en gran nu i veckan också, tänkte vi skulle klä den på fredag kväll, efter att vi städat upp här i huset.

På fredag kommer faster therese och Christian också så det blir kanon.

Idag var vi en sväng på stan o fixa lite julklappar. Tror jag är klar nu, men kommer väll på nått i sista stund, det brukar man ju göra.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det lite tvmys här hemma. Kanske slå in lite paket också.

hemma

Nu är arbetsdagen slut för idag, jag och theo åkte buss hem från dagis i kylan idag och theo tyckte det var spännande som vanligt.

Har lekt lite med legot och nu brinner brasan och theo tittar lite på tv. Jag har precis gjort pannkakssmet så snart ska det stekas pannkakor här så det skvätter om det.

Theo som har varit hes och hostig några dagar är nu mycket bättre, bara lite hosta kvar, skönt att det går åt rätt håll och att han inte fick feber också.

Nu är det bara en vecka kvar sen är det jullov, men vi tjubstartar ju julfirandet på lördag hemma hos farfar och eta med mats släkt, ska bli trevligt. Har vi tur så kommer faster therese och christian hit redan på fredag så vi får lite tid ihp med dem, var ju jättelänge sens vi sågs, Therese jobbade ju när theo fyllde så hde kunde inte komma då.

Nej nu är det bäst jag steker pannkakorna så maten är klar när mannen i huset kommer hem. ha ha ha

kväll

Nu är det snart dags att gå och lägga sig ska ju upp och jobba imorgon igen. Önskar att jullovet var lite tidigare än vad det är i år. Känner att jag skulle behöva lite ledigt nu, men det är ju bara en och en halv vecka kvar sen får man ledigt i två och en halv vecka.

Sitter och tittar på någon halvdålig film just nu och kan inte bestämma mig om jag ska se klart eller gå och lägga mig.. det är frågan det.

lammkorv

Tillverkade vi här hemma igår, eller om jag ska vara ärlig så var det mest mats som gjorde korven, jag hjälpte bara till att mata ner smeten i matberedaren, medans han fyllde tarmarna. Kott blev det i alla fall. Dock blev de ganska stora, får nog tänka på att köpare smalare tarmar nästa gång så de inte blir så tjocka.

Idag har mats och theo satt upp fågelbordet samt hängt upp den andra fågelmaten i trädet. Under tiden de fixade ute i trädgården så passade jag på att städa.

Idag ska vi åka och hälsa på farmor och janne, de bjuder på middag också, så det blir kanon.

shopping

Nu har vi klarat av nästan all julklappsshopping. har bara några små saker kvar som behöver inhandlas men det ska nog inte vara några större problem.

Köpte lite nya julgranskulor på ikea också,, de reade ju ut allt så blev välldigt billigt. Konstigt att de rear redan två veckor innan jul men de har kankse inte sålt så mycket som de trodde. I år hade de dock inte lika mycket fint pynt som de haft tidigare år, tyckte mycket var ganska plastigt.

Imorgon blir det stan en snabbis för att fixa lite grejor och sen har vi mycket att ta tag i hemma, presenter som ska göras i ordning och julklappar som ska slås in mm.

Nej sov dags


tomte

har theo varit idag på dagis. Han var jätteduktig och stod länge med de andra barnen och sjöng. Ända tills sista sången då han såg sin pappa i publiken som han inte har träffat på 2 dygn.. Då började läppen darra, så mats fick gå och hämta honom. Han var i alla fall jättefin i sin tomtedräkt, trots att den var lite stor.

Idag blev det en lång dag på dagis för theo så han var trött här hemma ikväll, somnade som en liten gris nästan på en gång efter att jag lagt honom i sängen och gett välling, han är lite hes också, hoppas det blir bättre tills imorgon.

Imorgon hämtar mormor på dagis för efter jobbet ska jag och mats in till linköping och försöka fixa de sista julklapparna. Blir nog bra.


fullt upp

Idag har dagen gått i ett. Efter dagis blev det att gå in tills tan och köpa lite julklappar, jag och theo hade nämligen en person som vi behövde fia lite julklappar till. Eftersom det var från oss båda två var det ju inte mer än rätt att theo fick va med och välja... fast mamma fick så klart betala.

Vi har även hjälpt morfar och mormor att sätta ihop deras nya bäddsoffa, då min kära far inte är den händigaste och mest uthålliga person i denna värld så var det nog ganska bra att jag och theo var där och hjälpte till lite.

Ja.. nu måste jag verkligen sova, dagen har sprungit iväg och imorgon är det både julfest på jobbet och luciafirande på dagis.. ingen rast ingen ro

Natti natt

Vaccination

idag var vi på sjukhuset så theo fick sin andra grisspruta. Så nu ska han ha fullt skydd, skönt att ha det gjort då bvc inte gav den andra sprutan fören i januari. Theo var jätteduktig och gnällde bara till lite när han tog sprutan.

På dagis idag hade någon stängt dörren med theos fingrar imellan, verkar dock ha gått bra, syns ingenting och han kan använda sin hand som vanligt, så det ska väll inte vara någon fara. Nu ser vi på rory som theo fick på sin adventskalender idag, theo sitter som ett tänt ljus så han tycker nog att det är bra.

Nej nu ska jag ta och fixa lite här, snart kvällsmat och övriga kvällsrutiner, imorgon är det ju dagis igen.

hjortfond

Mats håller på att koka hjortfond..

En kompis ringde för ett tag sen. Mats svarade: Hej vi har inte tid nu, sofie borstar tänderna på theo och jag står med blod upp till armbågarna... inget mer.. ingen förklaring ingenting... bara la på lurn.. Utan att berätta att han höll på arr rensa hjortbenen från kött..

Undra om man ska ringa och förklara.... ha ha ha

söndag

Nu är julgardinera uppsatta, andra adventsljuset är tänt, brasan brinner och mats och jag har drukit kaffe och ätit våra hembakade pepparkakor.. Mys pys värre. Snart är det dags för theo att gå upp efter hans middagslur. Theo var lite snorig här idag, hoppas bara han slipper bli sjuk nu igen, har varit mycket feber och förkylningar för honom i år.

I eftermiddag kommer nog Clara förbi och busar med theo, roligt att få leka med jämngamla även hemma och inte bara på dagis. Annars blir det nog lugna puckar idag, behöver dock åka o köpa lite mjölk.

pepparkaksbak

Nu är det dags att sätta igång med pepparkaksbaket. Börjar nu medans theo sover middag så får han bka det sista sen när han vaknar. Theo ha rju inte riktigt tålamod att baka trehundra pepparkakor som mitt recept för pepparkaksdeg ligger på.

Måste rförsöka få liv i min sambo också som jobbade till fem i morse. Han sa att han skulle upp nu vid ett men förstår att han är jätte trött. Blir jobb sen ikväll igen för honom, ingen rast och ro när man är egen företagare inte.

Nej sätta igång och fixa iordning inför baket.

fredag kväll

Mats är och jobbar ikväll. Tydligen en julkonsert på cloetta center. Men han kommer ju hem i nat i alla fall, vilket är mycket trevligt. Skönt när han inte är borta flera dagar i streck utan bara under något dygn.

Imorgon blir det stora pepparkaksbaket, har köpt lite roliga pepparkaksformar åt theo bla, pipp, lilla gubben, herr nilsson, en dinusarie samt en bil, kan nog bli roligt att baka med honom i år nu när han är lite störe och kan hjälpa till på ett annat sätt än förra året.

Annars blir det en lugn helg har inget direkt inplaerat utan det blir bara till att slappa. Theo är ju bättre nu så är pigg och glad som vanligt, tror det får bli en sväng till lekparken imorgon.

Nej nu sussa

uppdatering

Pratade med mamma nyss, verkar som theos prickar är borta... undra vad det var för mystiskta utslag han hade.... hmm

prickig

Min son är prickig, är nu nästan helt säker på att det är vattkopper då jag hittade två vätskefyllda blåsor samt många många som ser ut att vara på g att bli vätskefulla, men mamma skulle kolla honom imorgon med, hon har ju lite erfarenhet... uppdaterar vidare om pricktheo imorgon....

natti ntt

jobbat klart

Nu har jag jobbat klart för idag. eftersom det är torsdag så jobbade jag ända till fem. Skönt med en kort dag imorgon då jag slutar redan vid två tiden.

Theo har fått fler utslag, men vet inte om det är vattkoppor. Är ganska små blåsor.. vattkoppor brukar vara större om jag förstått rätt, vi får väll se, ska be mamma titta på dem imorgon så får vi se vad hon tror, hon har ju i alla fall haft tre barn som haft vattkoppor så hon borde ju se vad det är. Problemet är bara om det inte är vattkoppor vad är det då. Klia verkar det göra dock för han har kliat sönder sig i ryggslutet, precis under blöjkanten.

Tänkte ett tag att det kunde varit allergiska utslag, en reaktion mot tvättmedel, men då borde det ju inte sitta där blöjan skyddar huden mot kläderna... ja vi får väll se helt enkelt.


Sjukling

När vi kom hem från dagis och handling på ica maxi så hoppade jag in i duschen, theo och mats lekte på nedervåningen, mats tyckte theo var lite varm så han tog en temp.. feber igen. Typiskt.. Nu har jag dessutom upptäckt lite utslag som jag misstänker kan vara vattenkopper, så vi får väll se vart det här landar.

Köpte lite julklappar när vi var på Ica maxi idag också.. kan säga att det finns en i min familj som kommer att bli riktigt nöjd. ha ha

Theos faster therese tyckte att theo har fina kläder för det mesta och undrade vart jag handlar till honom. Mina favorit affärer är polarn och pyret, åhlens samt baboon. Baboon finns dock bara här istan men de har märken som villervalla, nova star KICK KID mfl. De märkena finns ju även på internet. Har även upptäckt en internetbutik som heter maxomorra. De har jättefina och relativt billiga kläder i bra kvalitet, dock inte så jättestort utbud men lite att väla på finns det i alla fall. Köpte ett par byxor och en tröja där nyligen som med frakt kostade 200 kroner, är ju samma pris som lindex och hennes ligger på fast lite roligare. Sen köper jag självklart även kläder på de vanliga afförerna som lindex och hm.

Nej nu glo lite på tv och slå in några paket.

huvudvärk

Imorse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk. Biverkning av vaccinet som jag tog igår. Så idag fick jag stanna hemma och vila mig, efter lunch kände jag mig bra igen så har småpysslat lite här hemma, strukit gardiner, frostat av frysen och små plockat lite grann i största allmänhet.

Nu har mina grabbar kommit hem. Mats har tagit sprutan idag så vi får se hur han mår imorgon. Mamma och pappa har dock inte känt av något från vaccinet så det är nog bara jag som är klen.. ha ha ha.

Nej nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma.

Fin bild på theo och jeanette


RSS 2.0