Spruta

har jag varit och tagit idag, nästan ingen kö alls så gick på 10 minuter, skönt att ha det gjort. Theo ska ju ha en till men det var för tidigt idag, ska ju gå tre veckor imellan så det får bli nästa vecka.

Hoppas jag slipper bli sjuk nu bara, vore skönt att slippa febern som många får. Ont i armen kan man ju gå och jobba för med får jag feber får jag nog hålla mig hemma.. orkar inte en dag på jobbet med feber.. men som sagt, har bestämt mig för att jag inte ska få någon feber så så får det bli.

Ikväll får jag och theo sköta oss själva här hemma mats är i borlänge och komme rhem senare i kväll så det får bli theo och mamma mys ikväll.

Ska strax ner och hänga en tvätt, bara maskinen har snurrat klart så.. måste plocka ur diskmaskinen också, men sen har jag inga fler måsten för idag.. skönt...

Proppmätt

Var och käka julbord på ombergs turisthotell. Så himla gott kan jag säga, är proppmätt fortfarande. theo smakade sin första skumtomte någonsin, eftersom han inte ätit godis visste han inte vad det var så han började med att leka med den och sen pussade han på tomten och då... kännde han hur gott det smakade. Kan säga att han åt skummtomte med hela ansiktet.. sultade och smaskade som bara den, så nog var det gott alltid.

Kom hem vid halv sju, tror hela familjen är lika trötta. Har haft en kanon dag, en riktigt mys söndag.. önskar det hade varit ledigt imorgon med så myset hade kunnat fortsattmen nej, imorgon får det bli jobb och dagis igen.

Imorgon ska jag vaccinera mig och nästa vecka är det dags för theos andra vaccinering, hoppas jag inte blir sjuk bara. Hade inte varit så kul..

Nej snart är det dags för läggnign av theo sen ska jag fixa hans adventskalender så det baara är att hänga upp den med alla paket imorgon. kankse ska slå in lite julklappar också, har handlat några styckna samt beställt några också.

Julbord

Ska vi iväg på alldeles strax, men först ska vi byta om och göra oss julfina..

Började dagen med en mysig adventsfrukost innan vi drog iväg och handlade lite mat. Köpte även en till adventljusstake till köksfönstret. Blev jättebra. Nya pepparkaksformar blev det också. Tänkte jag och theo skulle baka pepparkakor nästa helg. Tycke rhan nog är skojigt.

mats har precis tagit upp theo, men han vägrar vakna, vet inte hur vi ska få liv i honom.. får nog ta tag i det och försöka hitta på nått som får honom att piggna till...

Sovmorgon

Idag har vi haft sovmorgon, vakande strax innan nio. Jag hoppade in i duschen och sen gick jag ner och gjorde välling till theo som låg hos mats och myste framför saltkråkan. Skönt med en riktig slapp morgon.

Nu ska jag strax fixa iordning här hemma och packa en liten väska åt theo. Ska ju åka till skövde över dagen och fira louise som fyller sju år.

Nej nu får vi nog sätta fart

Fredagkväll

Dagen har gått i ett idag, efter jobbet åkte jag till stan och köpte lite paket sen blev det hem och koka kaffe till morfar och mormor som kom på en snabbfika.

Theo blev så arg när de skulle åka, ett riktigt sånt tvåårstrotts utbrott. stampa och skrek och slogs.. han tycker mycket om sin morfar och mormor han.

Efter att mormor och morfar åkt var det dags att städa. Theo dammsög med lilla dammsugaren och jag med stora så med gemensamma krafter var städandet snart avklarat. Nu lagar vi ma thär hemma och sen blir det fredagsmys, hasselbackspotatis och utbankad fyld fläskfile blir det till kvällsmat.

Solong

Advent

Nu har vi adventpyntat här hemma. Satt upp lite ljusstakar och en julstjärna. Theo tycker det är jättefint och var så faschinerad av adventljusstakarna, komme rju inte ihåg det från förra året då han bara var ett år då.

Ikväll blir det lugnt här hemma tror både mats och theo är lika trötta så bara theo kan slappna av och somna ser det ut som om jag får vara vaken alldeles själv här hemma ikväll.

Imorgon är det fredag, efter jobbet måste vi städa här hemma då det ser förskräckligt ut. Men theo hjkälper nog till så det ska nog gå fort, han får ta den lilla damsugaren och jag den stora.

trött

Nu är jag trött efter en lång dag. Har bla haft medarbetarsamtal på jobbet. Det var ett riktigt bra samtal, fick lite info om framtiden och beröm för mitt arbete. Dessutom fick jag en del saker sagt som jag ville ha sagt. Känns mycket bra.

Fick även ett uppdrag att meddela en gammal jobbarkompis att det fanns ett jobb för henne att söka, har gjort det nu så hoppas hon får det, inte kul att vara arbetslös.

Idag tog läggningen en timme och tio minut5er, hoppas det vänder och går fortare snart, men det är väll bara att bita ihop och låta det ta lite tid. Han är ju ändå jäteduktig som klarar av att somna själv.

Nej nu får det bli sängen, natti natt

Framsteg

Idag somnade theo efter en timme, fick ta upp honom ock kramas några gånger men tyckte ändå det gicka välldigt bra idag. Skönt att det går framåt i alla fall.. hoppas på en läggningstid runt 45 min imorgon.. men vi får se.

Nej snart lägga sig.

2q1

Rubriken skrev theo in, tänkte att han också skulle få vara med och blogga. Idag är min lilla kille trött, somnade ju alldeles försent i gårkväll, hoppas det går fortare ikväll.

Imorgon drar mats till tyskland, ska köpa lite öl och sånt. Blir nog bra. Jag och theo får stanna hemma och sköta jobb och dagis som vanligt. åste ju vara nån kvar i hushållet och sköta rulliansen..

Snart blir det läggdags för theo, hoppas det går fortare för honom att somna ikväll, men så länge han somnar i sin säng tillslut så tycker jag han är jätteduktig, har ju inte varit nått gnäll eller gråt heller utan han har bara varit lite rastlös och haft svårt att slappna av.

Har hängt en maskin precis och nu har jag nummer två på g så måste hänga den snart också, hoppar man över tvättandet en dag så blir det plötsligt proppfullt i smutskorgarna.

Imorgon har jag medarbetarsamtal med chefen, vi får väll se hur det går, vet inte riktigt vad man ska ta upp men det ger sig väll under samtalets gång.

Nej mysa lite med sonen nu innan det är läggdags för honom.

Duktig kille

Jag och mats har en så duktig liten pojke. Idag började han kvällen med att förvåna oss båda då han kissade en ordentlig pöl i pottan. Första gången han lyckas med det. Efter det lassade han in ett stort lass spaggetti och köttfärsås.

Kvällen avslutades med att han somnade själv i sin säng. Tredje gången på fyra dagar. Jättebra. Dock tog det ca en och en halvtimme så han somnade inte förens vid halv tio. Tror vi ska minska hans sovtid på dagis med en halvtimme så att han sover en timme. Får hoppas att han somnar fortare då.

Nu är det hög tid att ta kväll även för mig, ska ju upp och jobba imorgon igen som vanligt.

Godnatt

dagen

dagen har varit som en vanlig måndag, jobbat från halv åtta till fyra och sen hämtat theo på dagis. Var en glad kille på toppenhumör som mötte mig på dagis idag. Nu har vi kommit hem och sitter och tittar på skrållan. Snart är det dags för matlagning, spaggeti och köttfärsås blir det idag.

mats komme rhem om en liten stund, har kört grejor till vadstena i en liten lastbil så imorgon får teo åka lastbil till dagis, kommer att bli överlycklig. Det värsta är väll att han inte kommer vilja gå ur lastbilen och in på dagis utan vilja åka vidare.

dagen

dagen har varit som en vanlig måndag, jobbat från halv åtta till fyra och sen hämtat theo på dagis. Var en glad kille på toppenhumör som mötte mig på dagis idag. Nu har vi kommit hem och sitter och tittar på skrållan. Snart är det dags för matlagning, spaggeti och köttfärsås blir det idag.

mats komme rhem om en liten stund, har kört grejor till vadstena i en liten lastbil så imorgon får teo åka lastbil till dagis, kommer att bli överlycklig. Det värsta är väll att han inte kommer vilja gå ur lastbilen och in på dagis utan vilja åka vidare.

kalasat klart

Nu har vi kalasat klart här för theo. Igår var min familj och släkt här på tårtkalas och sedan stanande mamma, papa, brorsan, jeanette och voff voff kvar på middag, var mycket trevligt men blev sent, kom nog inte i säng förens vid halv ett tiden och somnade vid ett. Theo tog dock sovmorgon i morse så vi klev int eupp förens efter nio tiden, mycket skönt.

Theo fick bla lego, kläder, piratskepp och bilar i present. Mest poppis var nog dock den bok som jeanette gjort åt honom. En bok om Voff voff, hans bästa vän. Tittat i den massor, verkligen poppis med massor av fina bilde rpå voff voff och theo.

Idag har jag rensat lite här hemma samt varit på ÖB och citygross och handlat lite. Har nu bara ett paket kvar till theos adventskalender, ve tinte vad det ska bli...

Nej hoppa i duschen

Piga

Har jag varit idag på min mosters sjuttoårs fest. Kan säga att så mycket folk som kom trodde jag inte fanns i motala. Vid tre var det nog ca 40 personer i min mosters lilla hus. Har diskat så mycket idag så jag nästan fått simhud mellan fingrarna.. var precis skrynklig om fingertopparna ett tag. Theo, morfar, sebbe, och jeanette kom dit vid fem och vid halvnio gick jag och theo hem, han var trött och det var så mycket folk där att han inte kunde slappna av. Sebbe och jranette fick oxå gå hem tidigt med voff voff, varmt och mycket folk.

Annars har det inte hänt mycket idag. Imorgon blir det sista födelsedagsfirandet för theo när min släkt komme rpå besök. ÄR trött så ska slappa lite nu.

fredag

Igår eftermiddag var ju Micke, Anna, Elin och Clara över på en fika, mycket trevligt måste jag säga, barnen lekte och stojade, mest poppis var nog att köra runt varandra på theos nalle phu bil. Vi smaskade även glass med varma björnbär




Clara, elin och theo i puffen



Elin, så söt och snäll tjej....



Theo och Clara myser....


Efter fika besöket åkte vi till mormor och morfar. Där blev det paket utdelning igen, theo fick bla en gitarr, som han ska ha med sig överallt, blev jättearg när han inte fick sova med den i natt, men en gitarr i sängen, där kände mamma att gränsen gick.

Idag ska jag till min moster i eftermiddag och stå i diskbaljan. Moster Pia fyller 70 och ska ha öppethus i dag så då ska jag ha kökstjänsten, morfar passar theo...


lite bilder



Öppnar paket, en bok



Nytt douplo, då blir man så glad....



Även kläder är bra att få så länge de är inslagna.....

2-årsdagen

Idag är det theos två årsdag. Började firandet med lite presenter efter vällingen i morse, fick ett stort paket med douplo, en brandbil, kläder, en bok samt käpphästen som han fick av mats igår.

Telefonen har gått varm här idag med grattulationer, mormor, farmor och faster therese har ringt och grattat honom. Han bara ler när han pratar med dem i telefonen och sen säger han HEEEJ. En glad skit har jag här hemma idag i alal fall.

Haft en mysig förmiddag med douplo lek och bok läsning, nu sover theo och jag ska fixa iordning lite för klockan tre får vi ju fika gäster, är min gamla jobbarkompis micke med familj som kommer. Mickes sambos dotter är ju lika gammal som theo så tänkte de skulle få leka lite, blir nog skoj. Tänkte att jag bjuder på lite glass, det brukar vara poppis bland barn.. och vuxna med för den delen.

Nej nu diska

dagen innan

Idag är det dagen innan theo fyller två år. Fattar inte att det redan har gått två år sens han föddes. För två år sen idag var både jag och mats jättnervösa. Vi visste ju at han skulle komma dagen efter eftersom det var en planerad igångsättning då jag hade gått två veckor över tiden. Ingen av oss fick någon sömn den natten.

Idag har theo blivit firad på dagis, fick en giraff och ett fint kort på en röd bil. Väl hemma hade theo fått ett paket på posten från sin kusin titus. En leksaks Iphone. Theo tyckte det var en jättebra present.

Efter maten fortsatte det förtidiga firandet med glass och paket av pappa som måste jobba hela morgondagen. En käpphäst iform av lilla gubben blav det. Imorgonfår theo resten av paketen från mig och mats på morgonen efter vällingen tänkte jag.

Nu tittar jag på grays och sen ska jag sova.

Vaccination

Idag har varit en riktig vaccinations dag, först hade vi två skötorskor på jobbet som vaccinerade alla våra elever, gick faktiskt förvånansvärt bra. Skönt att de är vaccinerade så vi slipper knorren på jobbet i alla fall.

Efter jobbet gick jag till dagis och hämtade theo, mats kom och hämtat oss och vi drog till brinkens vårdcentral för att theo skulle få sin vaccin. Fick stå i kö i ungefär en halvtimme innan det blev vår tur. Kan ju säga att det var tur att vi gick bägge två eftersom de inte hade kölappar utan man fick ställa sig på ett långt led till vaccinationsrummet, ungefär som brödkön i gamla sovjet. Kan ju meddela att det är ganska svårt för en två åring (elelr nåstan två åring) att stå still i ett led i en halvtimme, så jag stod i kö och mats sprang runt med theo.

Val inne i rummet var theo jätteduktig, skrek bara till lite precis vid sticket men slutade så fort han fick välja ett klistermärke. Självklart valde han en hund, pluto närmare bestämt.

Förutom vaccinationer har jag int ehunnit så mycket idag, var och handlade lite och sen var det matlagning och kvällsrutiner, känner mig ganska trött så ska nog gå och lägga mig snart

muffins

Idag efter dagis slängde jag och theo ihop lite muffins till hans kalas på lördag. Gjorde två sorter, en sats med äpple och kanel samt en sats med chokladmuffins. Är ju lite av en expert på chokladmuffins, bakar det på jobbet varje måndag så insåg när jag stod där och vispade att jag faktiskt kunde receptet helt utantill. Är ju bra att man är duktig på nått.. Ha ha

Theo sover som en liten gris nu och mats tittar på csi så jag passar på att surfa lite nu innan det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon efter dagis sak vi åka och vaccinera theo, hoppas det inte är för lång kö bara, får ta med mig en banan och ett paket russin eller nått så jag kan muta honom lite. Ibland är det tillåtet.

Nej ska ta och ringa mormor nu innan klockan springer iväg allt för mycket

Natti natt

Kalas

Igår hade vi det första födelsedagskalaset för theo. Det var mats familj som var här och firade. theo fick massor av fina saker, bla en radiostyrd bil, en gunghäst i form av en motorcykel, en grävskopa till sandlådan samt en verktygslådan. Bilen kan jag säga var välldigt poppis, theo har knappt släppt fjärrkontrollen till den sens han fick den.



Den jättefina bilen



Gung motorcykeln, så tuff



Verktygslådan

Theo och louise har lekt konstant från det att hon kom igår eftermiddag tills det att de åkte hem efter lunch idag. De har haft jättekul trots den stora åldersskillnaden och theo ska göra allt som louise gör..



Louise och theo tittar på pippi



Thomas, faster sussane, theo och louise myser i soffan

allt klart

Nu är allt klart för kalas, har fixat och donat hela dagen men nu är både smörgåstårtan och den vanliga tårtan klar, det är städat, fixat och dukat med austronat duk och tallrikar. dessutom är ballongerna på plats och vi är kalas fina så nu kan folket komma.

Theo är lite sur för att balongerna inte flyger, men tyvär så har vi inget helium så han får helt enkelt vänja sig.

Tror theo kommer bli jätteglad när alla kommer, han och louise brukar leka jättebra så de får nog kul ikväll, hon ska ju sova över också så de ksn busa hela kvällen.

När jag och mats var och handlade på förmiddagen så lämnade vi theo hos mormor och morfar. hemma hos mormor var även sebbe, jeanette och vof voff så det blev riktigt roligt för vår buse. När vi skulle åka hem så fick alla två kramar var, märks att han tycker mycket om dem.

Nej dags att slå ihop datorn och invänta våra besökare.

Trötta

Idag har vi varit duktiga här hemma, jag har städat och gjort smörgåstårta tills imorgon. tror det blir bra, hoppas det i alla fall.

Mats har bla bytt blandare till duschen, krattat samt varit och handlat tillsamans med theo.

Idag var en sorgens dag på jobbet, Min vän Sara arbetade sin sista dag idag. Fällde faktiskt både en och två tårar när vi sa hejdå till varandra, men vi kommer ju att träffas ändå fast inte varje dag. Nu är det bara jag som är kvar av dem tre S:en. Sara L, Sara P och Sofie.

Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt slappa här hemma. Så skönt att vara hemma hela familjen

Fredagsmys

ska vi ha imorgon, första fredagen på ungefär tio veckor som vi är hemma hela familjen en fredagskväll, så nu ska vi mysa som bara den. Har lite att ordan med också då vi ska ha födelsekalas för theo på lördag. Det är mats familj som kommer, länge sen man sågs så det ska bli skojigt.

Så imorgon eftermiddag måste vi städa och plocka ordning lite samt förbereda maten som vi ska ha på lördag, behöver stå till sig lite...

Mats skulle även försöka hinna med att kratta lite löv också, måste ju få ordning på den där trädgården snart innan den gror igen precis. Ska bli skönt med helg i alla fall och vila upp oss lite.

Nu ska vi se på vad blir det för mat, sen är det läggdags.

Hemma

Nu har vi varit hemma en liten stund.  kom hem vid halv åtta tiden efter att först varit på utvecklingssamtal, hämtat theo hos mormor och morfar och sen åkt förbi affären och handlat. Fick bli en snabb kvällsmat på toast innan det var läggdags för theo.  theo hade ätit hemma hos mormor och morfar men smällde även i sig fyra falukorvs skivor som var kvar från härom dagen. Ibland är han ett litet matvrak, men som de sa på dagis, han äter bara det han tycker om, annars kan det vara.

Han fick mycket beröm våran lilla kille. Men det forstod vi innan han är ju helt underbar och hur mysig som helst vår pojk.

Titta rpå grays nu och sen måste jag fixa iordning här inför morgon dagen. har ju inte hunnit något idag då vi var hemma så sent.

utvecklingssamtal

Nu ska jag och mats iväg på utvecklingsamtal för theo på dagis, hoppas de bara ahr bra saker att säga om våran lilla buse.. ja full fart är det på honom i alla fall.

Nej dags att dra iväg.

utvecklingsplan

Har de för 2 åringar på dagis nu för tiden, helt fantastiskt. När en annan gick på dagis var det nog ingen som skulle komma på tanken att skriva en utvecklingsplan om 2 åriga sofie. Mycket som har förändrats (och förbättrats) på 26 år och tur är väll det.

Jag och mats har i alla fall fyllt iden nu så nu är vi redo för utvecklingsamtaet i morgon.

Mormor är snäll och passar theo så vi kan gå bägge två, blir bra och kul för theo att få busa med mormor och morfar.

Nej nu börjar det dra ihop sig mot läggdags

En ny dag med nya möjligheter

Detta är något som min arbetskamrat säger varje morgon när man träffas i tamburen på jobbet.
 
Ibland tänker jag, japp idag har vi alla möjligheter i världen för att få en bra dag.

Andra dagar tänker jag, håll käften med dig.

kväll igen

svisch sa det så var det kväll igen, idag har varit en vanlig jobbardag. Hämtade theo på dagis vid fyra. theo har en dagiskompis som heter Max och idag förkunnande Max att han älskade theo och att de var kära. ha ha så sött, pussades gjorde de också..

Max är lite äldre än theo men vet att theo tycker välldigt mycket om max och leker gärna med honom, verkar som det är ömsesidigt också.

Fick tid för utvecklingssamtal för theo på onsdag också, va fick dessutom en induviduell plan att läsa igenom och se om vi hade något att komentera. Måste vi sätta oss med i morgon kväll. Allt de hde skrivivt var jätteposetivt och de har precis som oss märkt att theo verkligen tycker om sitt dagis och sina kompisar, trivs verkligen jättebra där.

Nej nu blir det en liten stund framför tvn, ska hänga en tvätt också.

Söndag eftermiddag

Idag så vi adjö till Sebbe, voff voff och jranette vi tio tiden imorse, de skulle med bussen eftersom sebbe skulle jobba åt mats idag, theo tyckte inte alls om att de åkte så tidigt. Han blev jättesur och ledsen. Inte lätt när ens älskade morbror åker iväg, helst skulle nog theo se att de flyttade in hemma hos oss. =o) Vill ju ha dem hos sig hela tiden.

Mormor körde oss sen till willys för att handla lite mat och sen har vi plockat och grejat här hemma i huset, har monterat två lampor oxå som jag fick av mormor. Fick även åtta glöggmuggar i stengods från höganäs, vi hade inga och mormor och morfar använde rinte de så då fick vi dem istället, jättesnällt.

Nu ska jag och theo ta en liten fika, jag är nämligen så kaffesugen.



Theo ute i trädgården helt slut efter lövkrattning

Städ och tvätt

Idag har jag haft stora städ och tvätt förmiddagen här hemma, Theo sov ju över hos mormor så passade på att städa upp här i huset. Skönt att ha det gjort.

Igår kväll var jag på afterwork och hade det jätte trevligt. Innan afterworken tog dessutom jag och mona en fika. Så blev en riktigt arbetskompis samvoro igår kväll. Trevligt var det i alla fal.

Min älskade sambo hade även fixat blekingeskorpor åt mig nere i karlskrona igår så på söndagkväll blir det en orgie i blekingeskorpor, så himla gott!!!

Nej nu ska jag fixa det sista här hemma innan det bär iväg för att träffa morbror sebbe, jeanette och voff voff, theo kommer bli så glad.

Afterwork

Afterwork blir det i eftermiddag så kommer nog inte att uppdateras så mycket här idag. Direkt efter jobbet är slut så åker jag in till stan och fixar farsdagpresent från theo till mats, theo är ju lite för liten för att gå och handla själv så då hjälper mamma till. Sen blir det fika med mona på jobbet innan vi ska förflytta oss till harrys och ta ett glas vin. Ser fram emot kvällen kommer nog att bli jätteskoj.

Theo blir hämtad av morfar på dagis och sen får han sova hos dem ikväll. Snälla som de är. Blir nog kul för theo också, att få busa med moffa och mormor, imorgon kommer ju dessutom Theos älskade S, voff voff och jeanette.

Nej nu är snart lunchen slut, dags att jobba.

Idag

Idag har det varit en alldeles vanlig torsdag, har inte hänt något speciellt alls men det är skönt det med.

Imorgon blir det dock afterwork, ska bli kul hoppas nu bara att alla som säger att de ska komma gör det. Sist var det ju välldigt dåliguppslutning, men tror det blir bättre imorgon.

Ikväll ska vi äta varm smörgåstårta, var jättelänge sen och kommer att bli smaskens.

onsdag kväll

Nu är det kväll igen. Mys fikat på dagis var jättetrevligt, fick titta på massor av fina bilder från alla aktiviteter de har gjort på dagis under hösten. Theo tyckte både saften och sockerkakan var jätegod, men framför allt saften.

Efter mysfikat åkte vi till stan och köttaffären för att köpa lammfärs. Lagade sen lammfärsbiffar med pasta och tomatsås, grabbarna tyckte det var jättegott och slevade i sig som bara den, jag tyckte också det var gott för den delen.

Nu har vi tagit kväll i alla fall, plockat och städat lite samt tvättat. Om en liten stund är det grays och sedan blir det sängen, tidig morgon i morn, måste ju ta bussen i morgon bitti då cykeln fick sova över på jobbet på grund av snöfallet.

mys fika

Snart dags för mysfika på dagis. Mats skulle också komma tidigare så även han kunde vara med, tror theo blir jätteglad när både mamma och pappa kommer.

Cyklade till jobbet i morse men nu snöar det så det får nog bli att låsa in cykeln i förådet här och lifta med mats hem efter fikat.

Funderar även på vad man ska hitta på till kvällsmat, är lite inne på pannkakor men ska kolla med mina grabbar och se vad de tycker..

Ny dag

Som nästan redan är slut. Jag har jobbat och theo har varit på dagis hela dagen. Hämtade theo vid fyra tiden och sen cyklade vi hem, theo älskar verkligen att cykla och är noga med att hans hjälm ska på innan han sätter sig i cykelsadeln, det är en duktig kille vi har.

Nu håller jag på att laga mat, prinskor, spenat och potatis blir det idag, theo verkar vara jättehungrig för han har redan satt i sig fyra prinskorvar.. få se om han får i sig mer när det är mat sen men rå prinskorv är nog det bästa han vet, näst efter clementiner då förstås..

Lugn kväll blir det här idag, efter maten ska theo få bada och sen blir det mys en stund innan det är läggdags.

Oj nu kokar potatisen

Natter

Nu är det dags att gå och sova, var uppe och tittade på film alldeles för länge igår så nu ska jag ta och plocka i ordning inför morgondagen och sen gå och nanna kudde.

Theo sover som en liten gris sens två timmar tillbaka och nu känne rjag att det är dags för mig att göra honom sällskap.

fort fort

har dagen gått, sa bara svisch så var klockan halv åtta och det är snart dags att natta sonen, förstår inte vart dagen tagit vägen, jobbat, varit hos morfar och fikat, lagat mat och ja nu är dagen slut.

Ikväll ska vi titta på ullared.. ett måste känns det som. Ska bli intressant hue de ska få ihop en dokusåpa kring ett varuhus, men de har säkert lyckats.

Nej ta tag i läggningen, sen tvn

Söndag kväll

Nnu sover theo sens en bra stund sen. Jag och mats sitter framför tvn med en godispåse, mtas är dock duktig och har karaktär och kan låta bli att proppa munnen full. vilket jag inte kan.. Ha ha, tur att man inte köper godis så ofta, har blivit mer sällan sens theo kom eftersom vi inte äter godis när han är med. Vill inte att han ska börja äta det än utan hoppas vi kan dra ut på det ett tag till. De säger ju det att ju senare man ger dem godis destu mindre godis sug får de senare i livet, vet inte om det stämmer men ser ingen anledning till att proppa honom full med godis än, han är ju bara två år.

Mats tittar på ett tråkigt bilprogram, men det är nog slut snart så kankse vi kan se nått bättre, får nog bli sängen ganska tidigt ikväll också är ju arbetsdag imorgon igen.

Nej nu ska jag slå igen datorn..

söndags mys

Idag har det int ehänt mycket här hemma, precis som det brukar vara på söndagar. hade ju tänkt vara ute och fixa i trädgården men det var så kallt och ingen av oss hade väll någon lust.. Får ta tag i löven en annan dag helt enkelt, de lär ju inte försvinna om man säger så.

Till kvällsmat blev det pasta med kycklingsås, hade två hungriga killar här hemma så allt gick nästan åt trots att jag gjorde massor med mat. Theo var jättehungrig och bara lassade in mat, sen är det ju hans favoriträtt oxå..

Nu blir det lugnt här resten av kvällen får se om vi ska se någon film sen när theo har somnat.

söndag morgon

Även idag tog vi sovmorgon. Theo väckte mig vid kvart i nio och då var han lelle sugen. Nu sitter vi och väntar på att Mats ska komma hem från Sundsvall. Idag måste vi handla lite samt fixa lite i trädgården, annars blir det nog en lugn mys söndag imorgon börjar ju allvaret igen, lovet är slut och eleverna är tillbaka på jobbet, full fart med andra ord.

Måste försöka ta hand om alla lövhögar som jag och theo räfsade ihop igår, hann ju inte det då theo blev mellissugen och ville gå in. Vi får se hur mycket vi hinner idag.

RSS 2.0