goda nyheter

Idag fick jag goda nyheter när jag loggade in på försäkringskassans hemsida, min sjukskrivning på 50% är godkänd. Det har endast gått en vecka sedan jag skickade in papprerna till dem, så snabbt trodde jag aldrig det skulle gå att få besked.

Nu kan jag slappna av och inte känna mig stressad över att inte veta hur försäkringskassan resonerar kring in sjukskrivning. Känns verkligen som en lättnad att få besked och slippa oroa mig för ett eventuellt avslag.


bebismagen i v 23 får pussar av världens finaste killeEn av Theos dagiskompisar hade 4 års kalas i helgen och det var barnkalas premiär för oss, Theo var minst sagt en förväntansfull och glad kille som traskade in på kalaset med sin present till födelsedagspojken i handen. Liten kille börjar bli stor och jag hänger inte riktigt med, tiden bara springer fram just nu. Snart är det Theos tur att fylla fyra år.Måndagströtta

Idag är vi allatre i familjen måndagsrötta, efter en helg med många akivieter, jobb för vissa av oss och ladies nigh för vissa andra så känns de nästan som om man skulle behöva några till dagar där det står ledigt på schemat.

Den enda som är pigg i familjen just nu är nog liten som sparkar och puffar för fullt, det är en aktiv liten buse som flyttat in i min mage.

Nu ska vi slöa här i soffan en liten stund jag och mina killar innan det är das att krypa till krops ch förhoppningsvis vaknar piggare imorgon bitti.trött kille en varm sommardag

En liten bild på liten, tagen i v 12, nu ä...

img_5460 (MMS)

En liten bild på liten, tagen i v 12, nu är hon dock 10 veckor äldre


Dålig

Jag har varit dålig på att blogga, anledningarna är flera men kort och gott kan man säga att den energi jag har haft har gått till min familj och mitt jobb.

Mest har jag legat på min soffa och tyckt synd om mig själv.

Först låg jag 14 veckor på soffan pga ständigt illamående, när det blev bättre (bättre, inte bra) mådde jag skapligt i en vecka innan jag än en gång hamnade på soffan, denna gång pga foglossning.

Men som man brukar säga, det finns inget dåligt som inte för något gott med sig. Den godingen kommer i februari/mars, älskad och efterlängtad.


RSS 2.0