toy story

För 10onde gången på två dygn snurrar toystory 3 på dvdn här hemma. Finns några få saker jag funderar över.

  • Vart är personalen på solsidan, hur kan barnen få röja runt på detta vis, finns det inga regler på denna förskola?
  • hur skulle ett barn mellan en cowboyflicka och en rymdjägare se ut?
  • Kan leksakerna få barn överhuvudtaget?
  • Varför har inte dinosaurien lärt sig någonting från de föregående filmerna? han är ju ändå en 15 år nu och det borde ju räknas som vuxen i leksaks världen
  • Vad händer med babyface, Kent och barbie?
  • undra om Theos buzz docka har ett spanskt läge?
http://4.bp.blogspot.com/_UVC3qSZWE4g/THkHxt4qfII/AAAAAAAACCE/N1HSUh_M0kg/s1600/toy-story-3.jpg

Onsdag hemma

Även idag är jag och Theo hemma, han var lite små dålig imagen igår så vi valde att stanna hemma ännu en dag, nu är magen dock i schack igen och aptiten har kommit tillbaka. Så imorgon blir det jobb och dagis igen. Idag ska vi greja lite här hemma och sen gå ut i snön en stund.

När Theo sover måste jag göra klart hans kalender också, det är ju den 1a december imorgon. Har slagit in alla paketen men inte satt upp dem på kalender än. Det andra projektet som ska fixas idag är att försöka limma ihop skalman pepparkakan utan att det syns, tanken var ju att bamse, lilleskutt och skalman skulle hänga i theos fönster men som det är nu så känns det lite makabert att hänga upp en halshuggen skalman.

Superlim eller smält socker, undra vad som funkar bäst....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs583.ash2/150522_469608427425_587637425_5862237_3703988_n.jpg

skalman och de övriga pepparkakorna innan halshuggningen skedde.

Pepparkakor

se vad en tre åring kan göra med en sprits och lite kristyr

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs996.snc4/76936_469607932425_587637425_5862228_1502331_n.jpg

var inte så dålig själv heller om jag får sägat själv

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs583.ash2/150522_469608427425_587637425_5862237_3703988_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1177.snc4/154983_469608602425_587637425_5862242_7297795_n.jpg

snowjoggings

kommer ni ihåg dess hemskt fula men varma skor från åttiotalet, minns att jag hade ett par knallrosa
Skor - adidas NEO Label: Nordic Chill W | Yttersidan av skon

Nu har brandos fått in ett par från addidas, aldrig att de skulle åka på min fot igen.

hemma dag

Idag stannar jag och Theo hemma från jobb och dagis. Han mår bra men vi väljer att se till att vi skrapat ihop de där viktiga 48 timmarna innan vi bryter vår isolering och går ut bland folk igen, ringde dagis och det första fröken frågade det var om han var magsjuk, tydligen var de två barn på dagis idag, 15 av 17 barn har fått magsjuka under helgen så vi behöver ju inte fundera på vart han blivit smittad..

dagens planer är att röja upp lite här, baka samt skotta bort lite snö, tänkte avv vi tar skottningen efter lunch, förhoppningsvis har det blivit lite varmare ute då, just nu är det 12 minus ute, inte så skönt.

Saffrans snäckor, jag har bakat och theo h...

img_5691 (MMS)

Saffrans snäckor, jag har bakat och theo har "målat" med ägg


Ja ser det snöar, jag ser det snöa, det va...

img_8502 (MMS)

Ja ser det snöar, jag ser det snöa, det var väll roligt, hurra


1a advent

Snön yr, vinden blåser och termometern visar -7 grader idag, känns mer som julafton än första advent idag, men vi låter bli tomtegröten och julklapparna och tänder ljus som man ska göra idag, även om en improviserad julafton nog hade mottagits med större entusiasm här hemma än att tända ett ljus gör.

Idag blir det att stanna inne och mysa, de obligatoriska 48 timmarnas isolering efter magsjuka är inte ännu avverkade på långa vägar, inte ens hälften har vi avverkat än. Ska få försöka städa och tvätta lite här idag men mest ska vi bara mysa, hoppas vi kan få lite pepparkakor bakade också, det vore inte fel.



snart är det dags igen

Piggelin

Efter att ha kräkt en gång till och sen sovit i två timmar börjar jag nu känna igen min lilla pojk. Vi har byggt lite lego och nu har han ätit både välling, nyponsoppa och mariekex, så det verkar som han mår lite bättre och i alla fall får i sig lite mat i magen.

Till kvällsmat får det nog bli ljustbröd med smör på och så lite mer nyponsoppa, gäller ju att vara snäll mot den lilla magen.

nu ska vi se om busen min har lust att måla lite och jag ska ta mig en välbehövlig kopp kaffe.

Trött lördag

Inatt hade vi besök av magsjukan, Theo började bli dålig vid tio tiden igår kväll, men som tur var var det en ganska snäll magsjuka så efter två timmat kunde han somna och sen sov han fram till tre då det var dags igen. Efter det har det dock varit lugnt och nu har han fått i sig både vatten och välling utan att det kommit upp igen. Nu får vi bara hålla tummarna att jag och Mats klarar oss. Jag brukar alltid bli smittad men man kan ju hoppas att denna gång är ett undantag.

Dagens planer är att tvätta, tvätta och tvätta, helt otroligt vad mycket smutstvätt det blir efter en natt med magsjuka. Dessutom måste vi koka nappar och flaskor, allt för att vi inte ska få tillbaka helvetes sjukdomen igen.


mammas lilla hjälte

Inga pepparkakor

Blidde inga pepparkakor idag, tiden hans inte med och tur var väll det efterom magsjukan kom på besök, förbereder mig för en lång vaknatt och hoppas han snar lämnar vårt hus

Blinka, blinka lilla stjärna

img_3754 (MMS)

Blinka, blinka lilla stjärna


HELG

eller ja, i alla fall nästan, startar morgonen med ett möte, men sen så är det nästan helg. Har en tidig dag idag så i eftermiddag har jag massor av mys inplanerat med pojken min, tror vi bla ska plocka fram advent ljusstakarna samt ta och baka oss lite pepparkakor, känns som en ganska bra plan faktiskt.



som ni ser är han välldigt duktig, och provsmakar inte innan bakverken är klara, ne,j nej inte alls.

snö och blåst

Det snöar och snöar och snöar, det gillat jag, problemet är bara att det även blåser, blåser och blåser det gillar jag verkligen inte.

Bara att vira halsduken runt huvudet och bege sig mot skjussen till jobbet, har en lång arbetsdag framför mig, som avslutas med utvecklingssamtal på dagis.

Skönt med fredag imorgon.

Glad liten kille som har skottat åt mamma,...

img_0715 (MMS)

Glad liten kille som har skottat åt mamma, nu blir det bus i snön


Onsdag

Igår blev det en tidig kväll, har nog inte lagt mig så tidigt på välldigt välldigt länge. Två arbetsdagar på 11 timmar styck tog ut sin rätt och jag var dödstrött igår kväll. Hoppade i säng redan vid tio tiden och sov gott strax efter det. Härligt med många timmars sömn för en gång skull.

I eftermiddag slutar jag redan strax efter två, så ska bli riktigt skönt att kompencera de sena dagarna med en riktigt tidig dag. Planerar för massa mys med Theo.

Har vi tur och det inte blåser så fruktansvärt i eftermiddag ska vi nog ta en liten pulka tur också, kan bli riktigt skojigt.



sist det var pulkatajm

Tofflor från Esprit

Jag är igentligen inte så mycket för tofflor, men dessa söta från Esprit kan jag knappt motstå, kankse något att önska sig i julklapp

Skor - Esprit: Ellis Knit Ballerina | Yttersidan av skon

249kr

Godmorgon

ÄVen idag har jag en lång arbetsdag framför mig, ska i alla fall att vara från jobbet senast klockan sex ikväll, 11 timmars arbetsdag känns som mer än nog, speciellt när jag körde en 10,5 timmars dag igår.

Tur att det inte är så ofta man jobbar så här långa dagar, känner redan att jag längtar efter tid med pojken min, när man slutar vid sex på kvällen är det ju bara mat, bad och sen läggning man hinner med, inget gos alls.

Helt värdelöst.


längtar efter min fina pojk.

kalasbilder



Theo och sebbe öppnar paket



riddarkläderna Theo fick av moster Pia



treårs tårtan, med hallonfyllning och garnerad med vindruvor, allt enligt födelsedagsbarnets önskemål

Ny måndag, ny vecka

efter en helg med kalas, kalas och åter kalas känner jag att jag inte riktigt är laddad inför denna arbetsvecka som jag redan nu vet kommer innebära långa dagar och mycket övertid. Känner att det skulle varit skönt med en söndag till, men det är väll bara att bita ihop och kämpa på, snart är helgen här igen och då ska vi ta det lugnt, det har jag redan bestämt.



en bild på killen som har firat födelsedag hela helgen

I like

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/174063-0014_1?$productOverview2$





PURPLE BOOTS


349kr

Söndag morgon

I morse vakande vi vid kvart över åtta och satte på pettsson och findus på tvn i sovrummet, jag somnade om och vaknade vid nio av att M kom hem, efter lite mys i sängen klev vi upp och när Theo kom ner till vardagsrummet sstod det ett stort paket på golvet till Theo från pappa. paketet innehöll ett stort sjörövarskepp med kanoner och gubbar så nu leks det för fullt här hemma.

http://www.hikmet.se/images/productImages/4290_1-jpg_240x200_90.jpg
piratskeppet, bild från hikmet.se


ghaaaaa


Har suttit här i en helvtimme och försökt ladda upp bilder från theos tre årskalas igår, men inte en bild får jag upp, så istället för att slänga ut datorn genom fönstret säger jag godnatt och lägger upp  bilder från arkivet i repris istället.





Godnatt

godmorgon Lördag

Lördag och dagen efter theos tre årskalas. Fick en härlig sovmorgon till halv tio i morse, pojken min var ju uppe och firade ända till klockan halv elva igår kväll så idag var han trött på morgonen.

Mycket fint fick han också bla, lego, riddardräkt, fiskspel, gevär samt svärd.


glad födelsedagspojk

idag ska vi hänga lite med kusinen tTtus som är och hälsar på från storstaden

Födelsedagspojken



19/11 2007



19/11 2008


19/11-2009


19/11-10


födelsedagspynt

lite bilder från vår tre årings morgon






lite av alla ballonger som idag pryder vårt lilla hus

Grattis min älskade pojk


Idag fyller Theo tre år



tänk att han redan blivit så stor, min fina pojke

hemmafru, nej tack

Min fullspäckade dag blev inte så fullspäckad då mötet blev inställt och vi bestämde oss för att slöa rejält och flöta i oss pizza till kvällsmat. Detta innebär att jag slipper leka hemmafru idag och stå vid spisen och laga mat.

Bästa beslutet på länge, tycker att det finns så mycket roligare saker än att leka hemmafru.

Torsdag

Idag är det torsdag och sista arbetsdagen för den här veckan, ska bli så skönt att vara lediga imorgon på theos födelsedag och bara mysa och ha det bra.

Men innan vi tar helg ska vi klara av denna dag som innebär både jobb på skolan samt ett möte i eftermiddag. Troligtvist blir det ganska sent idag så morfar är snäll och hämtar upp theodor runt tre tiden på dagis så behöver han inte vara kvar där så länge.

När theo sedan har somnat ikväll ska det blåsas ballonger som aldrig förr.

http://www.guldringen.net/blogg/uploaded_images/ballonger_big1-739775.jpg

vänbesök

Inväntar besök av bästa Sandra, tänkte bjuda på lite middag och sen kaffe på maten, kommer bli mycket trevligt



fina sandra

Onsdag

Nu är det dags att kicka igång denna onsdag, jag är dock på myspys humör idag så det får bli slappa baggy jeans och en stor stickad tröja till jobbet idag, mysigt och skönt. Känns helt rätt just idag.

Idag har vi lite att pyssla med jag och Theo, först ska det åkas och handlas inför kalasen i helgen och sedan ska vi laga middag till bästa sandra som ska komma hit på middag ikväll. Ska bli jättekul att se henne igen, har ju inte träffat henne sens bröllopet och det är två månader sen, helt sjukt vad tiden har sprungit iväg.

Tror det får bli kärlekspasta till kvällsmat, perffekt måltid när man ska bjuda familjen och kära vänner på kvällsmat.

receptet är enkelt, kyckling, svamp, soltorkade tomater, creamfrech franska örter samt parmensan o roccula till servering.. och så pastan då.



fest fint

fest fina kläder till små busar
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/005813-0080?$productOverview2$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/006504-0286?$productOverview2$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/005788-0081?$productOverview2$

byxor och korfta Esprit, skjorta Name it

Godmorgon

Idag har vi tisdag och när arbetsdagen är slut har jag gjort halva min arbetsvecka. Jag och Theo har ju tagit en extra dag ledigt på fredag för att få en riktigt mysig födelsedagsmorgon med paket och sång på sängen. Har tänkt jag skulle fixa iordning det riktigt fint här hemma på torsdagskväll efter theo har lagt sig, vet att han kommer bli så lycklig om huset är fullt av ballonger och serpentiner när han komme rupp på morgonen.

Denna födelsedag känns lite speciell, första gången theo är riktigt medveten om att det är en speciell dag, han pratar mycker redan nu om sin födelsedag och vilka som ska komma på kalasen.


Theos första födelsedagskalas

mys fynd

Ett helt underbart mjukt set med både byxa och munkjacka från hm.



det bästa är priset 149 kr styck

Måndag

Måndag och ny vecka igen. Denna vecka har vi i familjen en hel del att fixa. presenter ska slås in, mat ska handlas, det ska bakas och städas och fejas.

Till helgen fyller nämligen världens finaste lilla pojk 3år och det blir kalas både på fredagen och på söndagen. Hade först bara tänkt ha ett kalas men då en hel del av de inbjudna inte kunde komma på söndagen så fick det bli två kalas istället. Men det gör ju inte så mycket, alltid bra med en extra chans att få trycka ner ännu lite kakor och tårta.


tre åringen

sunving resort

På vår bröllopsresa har vi valt att bo på ett sunving resort, perfekt när man har småbarn med sig, underhållning i form av giraffen och hans vän Berni finns och poolerna ligger tätt.

http://images1.ving.se/images/SiteID1/FactSheet/makadi_childrens_waterslides.jpg?v=3http://images2.ving.se/images/SiteID1/FactSheet/makadi_rainforestpool.jpg?v=1
http://images1.ving.se/images/SiteID1/FactSheet/barn_lollo_bernie2.jpg?v=1http://images2.ving.se/images/SiteID1/FactSheet/makadi_pool_hotellsida_thbig.jpg?v=1

Fars dag

Idag är det fars dag och det ska vi fira med paket och fika på syltekakor lite senare. Först måste far i huset få sova ut eftersom han ännu en helg har varit iväg på turne. En turne som nu snart är slut och det längtar vi efter, hela familjen.

Min köra far firade vi redan i fredags då jag och Theo enligt planerna inte skulle varit hemma idag, nu blev det tyvär så ändå, så som det ofta blir när baskilusker och småbarn är inblandade.



grattis min älskade man på fars dag, du är världens bästa pappa till Theo och man till mig.

mys pys

Denna underbart mysiga kofta hittade jag på hm.se

199kr, som hittat

Lördag och ändrade planer

Idag var tanken att vi skulle åkt ner till theos kusin lilla E och fira henne och Theo på deras två respektive tre årsdagar. Tyvär blev lilla E sjuk igår och efter mycket veelande fram och tillbaka valde jag och Mats att vi inte ska åka ner. Vill inte riskera att Theo blir sjuk lagom till hans födelsdag.

Känns jättetråkigt men tröstar mig med att vi träffas om några veckor istället när kusinen Louise fyller år.

Vad vi istället ska hitta på idag får vi se, det vi bestämt i alla fall är att vi ska baka kakor att bjuda på på dagis på torsdag. Theo har fått bestämma själv vad vi ska ta med oss till dagis och har bestämt berättat att han vill bjuda på syltekakor, så det får det bli.



Theo och lilla E

Helg

Nu tar vi helg jag och min lilla grabb. Det bästa med denna helg är att vi ska åka och träffa theos kusin lilla E som idag fyller stora 2 år. Känns som tiden sens vi fick se det första fotot på den lilla tjejen bara har sprungit iväg. Helt otroligt vad fort det kan gå.

Även Theo kommer bli lite smygfirad hemma hos lilla E, han fyller ju tre år om en vecka idag så vi passar på att fira honom med släkten som bor allt för långt borta när vi ändå träffas på lördag. Faster therese har dock fixat allting inför kalaset, det enda jag har bidragit med är att slänga ihop lite hallongrottor.



syltekakor som theo säger, gjorda på hemma kokt hallonsylt (att detnu är min mor som kokt sylten  och inte jag kan vi ju hålla lite tyst om)

Egypten

I torsdags kväll bokade vi äntligen vår bröllopsresa. Vi far iväg i vår och kommer att vara borta i två veckor. Den första semestern hela familjen har ihop sens vår weekend resa till London för snart två år sedan. Två veckor har vi nog inte varit helt lediga tillsamans allihopa sens theos första jul 2007. Ska bli så mysigt att bara vara och ha det skönt i solen.

http://www.gradering.org/cpics/egypten.jpg

Självklart kommer även lillgrabben följa med, att vara utan honom i två veckor finns inte på kartan.

varmt och skönt

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/141155-0083_5?$productOverview2$ http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/143136-0014_5?$productOverview2$


http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/582069-0245_5?$productOverview2$ http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/202000-0029_5?$productOverview2$

varma och mysiga stickade tröjor och koftor från nelly.se


Torsdag

Idag är det torsdag och det innebär många timmars arbete för mig innan det är dags att knalla hem till mormor och morfar och möta upp min son som blir hämtad av morfar från dagis idag.

Idag säger de att snön ska smälta så får väll se fram mot en slaskig och blaskig dag, lite tråkigt tycker jag som faktiskt gillar snö, i alla fall i de mängder som hittills har kommit, 10-15 centimeter är perfekt och det blir så mycket ljusare om både kvällar och morgnar.



pulkaåkning efter dagis i tisdags

arga snickaren

Sitter och kollar på arga snickaren och förundras som vanligt över hur folk tänker.  Tror att tankarna måste gå ungefär så här:

  • Hm, det finns inget räcke runt öppningen ner till källartrappan, vi sätter upp ett kompostgaller, barnen kan väll inte ramla ner då???
  • Barnen fryser så de är blåa om läpparna på natten, men är det verkligen nödvändigt att fixa värme till huset.
  • Oj kan pojkens förvärrade astma bero på att det ryker in när de eldar?
  • Duschen läcker så det bildas vattensamlingar på golvet, men det är väll inget som behövs fixas nu? det kan vi ta om några år.

Är fruktansvärt lycklig över att jag och M inte har köpt ett renoveringsobjekt. Skönt att slipa tänka på sådana här problem, man vet ju aldrig hur våra tankar hade gått....

Nya tankar om skor

http://images4.brandos.se/sv/2/27840/27840-b.jpg

helt plötsligt funderar jag lite annorlunda, kankse man ska satsa på dessa från esprit istället för uggsen jag spanat på, smartare med foten i mocka istället för hela skon stickad. Dock hade jag velat haft hel svarta knappar men det borde man kunna fixa till själv.

gillar även denna från sheperd

http://images2.brandos.se/sv/2/25561/25561-b.jpg

diggar det lite "slitna" intrycket.

Onsdag morgon

Onsdag och snön har nog fallit hela natten. Hoppas nu inte den smälter bort under dagen utan att vi hinner ta en pulkatur i eftermiddag, slutar ju tidigt idag så omöjligt ska det inte vara.

Igå¨r hade vi riktigt kul ute i snön, efter en tur med pulkan i den lilla backen hade vi brottningsmatch i snön, snöbollskastning och snögubbe byggning. Theo älskar verkligen snön. Jag gillar den också men tycker ändå det är ganska skönt att den smälter bort till helgen. Kan få vara höst en månad till innan vi tar vinter på allvar.


vinter                            höst

Pulkan invigd

img_4826 (MMS)

Pulkan invigd


Tisdag

Blev lite ändrade planer så idag är morfar snäll och lämnar Theo på dagis. Jag måste ge mig iväg på en taxitur och för att pojken skulle slippa ge sig iväg okristligt tidigt så är morfar snäll och lämnar honom. Tur vi har morfar som är pensionär och har tid och lust att hjälpa oss när det kör ihop sig.

Har vi tur så är det snö på backen när vi kommer hem i eftermiddag och då blir det snöbollskrig och snögubbebyggning. Sämre tisdags sysselsättning kan man ha.


jag och Theo förra vinter, på väg att gräva en bivack i snövallen.

Bagaren

Här har ni bagaren till gårdagens bullbak.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs938.snc4/75114_1698187101433_1440548434_1787233_2891165_n.jpg

en bra karl reder sig själv.

Måndag

Nu är det måndag igen och den sköna ledighet jag och Theo har haft är slut. Har varit så härligt att få extra tid med min pojke och bara vara. r det är vad vi har gjort, Vi har träffat familj och vänner, bakat och bara myst rent allmänt. Det är sådant man önskar man skulle ha mera tid i vardagen att göra, att bara vara och ta dagen som den kommer utan en massa måste och saker som ska göras.

Ser redan fram mot jullovet som just nu är sju veckor bort, nedräkningen har börjat...

Nybakta bullar o kaffe, sitter riktigt fin...

img_4955 (MMS)

Nybakta bullar o kaffe, sitter riktigt fint efter att vi varit ute o räfsat löv.  Ett tips, köp ej hus med trädgård som gränsar till en lövskog!!


godmorgon söndag

Söndag igen och höstlovet är redan slut för denna gång, eller ja denna dag har vi ju kvar men känns inte riktigt som det räknas, tycker alltid det känns på lördagskvällen att helgen redan är slut, söndagar är så ofta fulla av en massa måsten och så vet man ju att man ska tillbaka till jobbet morgonen efter och därför behöver komma i säng i alla fall skaplig tid.

Idag måste vi fixa en hel del hemma fix, löv behövs räfsas och tvätt tvättas samt hus städas. Önskar vi kunde vrida tillbaka klockan till den kravlösa lördag jag hade igår då vi inte gjorde någonting som vi inte hade lust till.

En posetiv sak med att det är söndag är ju dock att M kommer hem från tuurnen, tidigare än vanligt dessutom. Det måste vi nog fira med något gott till kvällsmat.

Kolakakor o chokladsnitt.   Bäst att lägga...

img_4027 (MMS)

Kolakakor o chokladsnitt.   Bäst att lägga dem i frysen innan de tar slut


havskräftor

På stan idag kunde jag inte låta bli att gå förbi fiskdisken och spana lite, såg att de hade utsökta gigantiska havskräftor så kunde inte låta bli att köpa med mig ett gäng hem. Beslutade mig för att bjuda min son och mormor och morfar på lite lyxmiddag denna lördag och stoppade även ner små söta laxbakelser i korgen.

Theo kommer bli överlycklig när han får se vad som vankas till kvällsmat, havskräftor är en stor favorit hos min lilla pojk och ibland måste man få äta något extra gott. Det är vi värda.

http://www.svenskfisk.se/media/58614/havskr%C3%A4fta%20huvud%20n%C3%A4rbild.jpg
SKA BLI MUMS

Lördag

Idag skiner solen och även om det är kallt så gör solen mig glad idag. Strax ska jag bege mig in till stan för att fixa en liten födelsedagspresent. Theo han får hänga med mormor och morfar, då stadsbesök inte står högst upp på hans önskelista över saker att göra en solig lördags förmiddag.

Nu hoppas jag bara den här lilla staden har det jag är ute efter, finns ju inte det största utbudet här direkt.

Ha en fin lördag i det soliga vädret!!

mys

I eftermiddag har vi varit hemma hos fågeln kalle och hans familj på fika och mys, min kära arbetskamrat var också där och jag har verkligen laddat batterierna fulla med energi genom att få umgås och prata en massa strunt med trevliga människor.

Theo trivdes också bra hemma hos kalle, med hallongrottor och mjölk framför skattkammarplaneten, sen fanns det fullt av massa roliga leksaker att pyssla med när rastlösheten började ta över.

Eftermiddagen avslutades med ett parti bords hockey mellan Mona och Theo, vem som vann har jag ingen aning om men kul hade dem.


Hallongrottor Mums

img_3671 (MMS)

Hallongrottor Mums


Ledig fredag

Idag har jag och theo en ledig fredag utan några som helst måsten, vilket känns riktigt skönt. Funderar på om vi ska baka lite muffins nu på förmiddagen som vi kan stoppa i frysen till lillpojkens kalas. Nu är det ju bara 2 veckor kvar innan han fyller 3år och det kan ju vara bra att ha något fikabröd att bjuda på.

I eftermiddag ska vi på fika hemma hos fågeln kalle och hans matte och efter det blir det häng och mys hemma hos mormor och morfar. Känns som om det kommer att bli en bra fredag idag.



inte klokt att denna lilla kille snart är tre år.

snopp och tutt trosor



trosor med snoppar och tuttar, så underbart roliga, mats köpte likadana kallingar så nu kan vi matcha varandra.. ha ha

ullared

lite av allt det som köptes på gekås igår, då det mesta är födelsedagspresenter och julklappar så får jag hålla det lite hemligt


div hygien artiklar



knästrumpor, leggings, knytkofta, mössor och trosor till mamma, någon som kan gissa vad det är för mönster på trosorna??



det lilla som inte ska läggas i paket till theo, skelett och blixten pyjamas, blixten linne och blixten kalsonger



ny slit och släng väska, perfekt till jobbet

full rulle

Idag har vi det fullt upp jag och Theo på vår lediga dag, började tidigt imorse med besök hos tandläkaren som räknade Theos tänder och kollade så han ej hade några hål. Theo var så duktig, det var nog mes t jag som tyckte det ar jobbigt. Har ju en förmåga att få ont i magen och huvudvärk så fort jag kommer i närheten av en tandläkare.

De kom bra överens Theo och tandtjejen ända tills hon frågade om han hade några nappar hemma och föreslog honom att han skulle ta och kasta dem. Hon försökte vara pedagogisk genom att säga att han var en stor och duktig kille som inte behövde några nappar, Theo svarade då argt "JAG ÄR BEBIS"

Härligt med en pojk med svar på tal, dock så har ju tandläkaren rätt i att nappen behöver kastas.



bäbis???!!!

På väg hem längs E4 an, allt som skulle kö...

img_2261 (MMS)

På väg hem längs E4 an, allt som skulle köpas är med hem o faktiskt inte något direkt onödigt


På väg

Nu är vi påväg till ullared för stor shoppping. Prioritet ett att få tag på är födelsedagspresenter till Theo och hans kusiner samt ett lass med julklappar. Strumpor till mig är ett måste också då jag inte förstår vart de har tagit vägen. Börjar nästan fuindera på om jag har ett monster i strumplådan som käkar upp strumporna mina.

Kommer säkert att trilla ner en hel del anant i kundvagenen också, inte kan man göra en gekås tripp utan att komma hem med fryspåsar, det är ju ett måste.

http://www.alebo.se/images/bildspel/gekas-ullared.jpg

cookies and cream

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om denna underbara choklad,

http://1.bp.blogspot.com/_QmthQ6hcQOY/SudLudTaQXI/AAAAAAAAALY/Cmm9w40BchE/s320/Marabou+crisp+it.jpg

fick då ett chokladtips från snälla åsa och rakt har Crispít sjunkit ner på en andra plats i chokladtoppen. Chokladen som numera innehar förstaplatsen är,

http://februaritjej.se/images/2010/cc_105496049.jpg



Tisdag

Idag är det tisdag, men samtidigt fredag. Det är nämligen sista arbetsdagen för denna vecka. Nu väntar fem härliga lediga idag. Imorgon står det stor shopping på schemat. På torsdag och fredag är vi dock helt lediga förutom ett litet besök hos tandläkaren.

Som tur är är det inte den mest tandläkarrädda som ska dit utan Theo alias superhjälte, alias, riddare, alias Buzz Lightyear. Tror nog en pojk som både är riddare, superhjälte och Buzz kommer fixa det bra mycket bättre än hans tönt till morsa.


Odd molly

sjukt mycket fint hos odd molly just nu


Godmorgon

Måndag vecka 44, vilket innebär ledigt för de flesta av mina arbetskamrater, men jag och några få andra får dock vara så goda att jobba lite under lovet. Dock ska jag passa på att ta lite föräldrarledigt denna vecka, så torsdag och fredag blir jag och Theo hemma.

Idag ska jag även ta lunchrast, vilket jag aldrig gör i vanliga fall och passa på att gå till frisören och kapa av lite på håret, kan behövas, växer som ogräs.

RSS 2.0