godmorgon söndag

Söndag igen och höstlovet är redan slut för denna gång, eller ja denna dag har vi ju kvar men känns inte riktigt som det räknas, tycker alltid det känns på lördagskvällen att helgen redan är slut, söndagar är så ofta fulla av en massa måsten och så vet man ju att man ska tillbaka till jobbet morgonen efter och därför behöver komma i säng i alla fall skaplig tid.

Idag måste vi fixa en hel del hemma fix, löv behövs räfsas och tvätt tvättas samt hus städas. Önskar vi kunde vrida tillbaka klockan till den kravlösa lördag jag hade igår då vi inte gjorde någonting som vi inte hade lust till.

En posetiv sak med att det är söndag är ju dock att M kommer hem från tuurnen, tidigare än vanligt dessutom. Det måste vi nog fira med något gott till kvällsmat.

Kommentarer
Postat av: c a s p e l i h n a

Nu har jag en exklusiv tävling i bloggen, du får själv välja vilket pris du vill vinna! Kom in å kolla in tävlingen du också!

2010-11-07 @ 15:35:25
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: MammaMorran

Håller verkligen med, söndagar är enbart en lång dag med massa fix inför måndag... Hoppas dagen varit bra ändå- skönt att han kom hem tidigt :)

Trevlig söndag!

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2010-11-07 @ 16:43:06
URL: http://mammamorran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0