juldags kvällen

Har precis lagt theodor i hans säng, får se om han somnar fort idag elelr om det kanske tar någon halvtimme. Han fick ju sova välldigt länge på dagen idag då han var helt slut i förmiddags, surade och var arg för allt. Har nog varit lite för mycket de sista dagarna med allt julfirande och lite sömn som det blivit för honom.

I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt, plockat och röjt lite samt tvättat theos nya julklapps kläder. Mats lagade lutfisk till middag, men det äter ju inte jag så det fick bli korv för min del, men med mats goda vitsås ärtor och bacon.. blev jättegott. Mats vitsås är fantastiskt god, så är det bara.

Imorgon blir det en till slapparförmiddag om vi inte drar en snabbis på rean, vi får väll se på eftermiddagen ska vi till moster och äta mat.. Lovar att jag inte kommer behöva någonkvällsmat imorgon.. ha ha ha, moster bjuder alltid på god mat och framför allt mycket, brukar både vara en smaskig efterätt efter maten och sedan kaffe och kakor samt bullar och eftersom moster gör världens godaste bullar så blir man ju proppmätt.

Nu ska vi se stenhuggaren.. på kanal 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0