badat

Idag åkte theo jag och mormor till Karlsby och badade, tyvär så gick solen i moln så fort vi kom dit men vi hade det ändå skönt i värmen. Theo badade och plaskade som bara den trots att det var ganska kallt i vattnet. Efter en stund så dock Sandra med familj upp så de satte sig hos oss. Theo tyckte det var kul att leka med Albin och Linus som vanligt. Albin är ju dock en riktig badkruka så det var mest Linus och Theo som badade medans Albin stod på bryggan och titta på. Theo och linus hoppade i vattnet och skvätte vatten på mig. Theo är nog den som är mest djärv i vattnet trots att han är minst. Han går bara rakt ut så man får se till att stoppa honom annars skulle han bara fortsätta, bryr sig inte alls om han får huvudet under vattnet.

Mats har jobbat idag så han kunde tyvär inte förlja med och bada, eftersom mats inte är ledig förens på söndag komme rmormor och passar theo imorgon när jag ska måla källaren. Vill få alt målat i imorgon så att vi kan montera allt och installera tvättmaskinen på söndag.

Tänkte åka till stan imorgon också och köpa en present till en person. Fick en värdecheck på Lindex också så ska se om det finns nått till theo där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0