vanlig måndag

Idag har varit en riktig inne dag på grund av det här skitvädret som aldrig tar slut. Känns som det har regnat hela sommarn. Theo och jag har bara lyckats bada två gånger i Sverige i år och det är ju ingenting. Hoppas det slutar regna snart så vi kan dra en svång till lekparken. Theo behöver nog komma ut och lufta sig lite grann.

Idag har vi städat och plockat här hemma. Passade på att betala räkningarna och beställa lite blanketter medans theo sov oxå så lite nytta har man fått gjort i alla fall. Hann dock inte skruva ihop det sista skåpet till tvättstugan men mats lovade att tvättstugan skulle vara klar innan han åker till Ystad och river en scen imorgon kväll så det blir nog bra. sen är det bara att få ordning på allt i skåpen och invänta tvättlinan som skulle komma senast på torsdag, så till helgen borde allt vara klart.

På fredag åker vi ju upp till st0ckholm oxa. Min brorsson ska ju döpas. Ska bli kul. Vi har köpt en jättefin present som vi hittade i Arvika av alla ställen. Kan ju dock inte skriva här vad det är ifall brorsan läser.

Nu verkar regnet lätta, då kanske vi kan gå ut om en liten stund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0