Kväll igen

Haft en bra dag på jobbet idag, allt funkade skit bra. Skönt att ha såna dagar när allt bara flyter på för det är ju inte allt för ofta man får uppleva det. Tro inte att morgondagen kommer att funka lika bra, men så är det när man jobbar med människor som har autism, ingen dag är den andra lik.

Hämtade Theo på dagis vid halv fyra, när vi skulle gå hem sa han mofa, mofa, så jag frågade om han ville gå till morfar och det ville han. Gick till morfar och mormor och tog en kaffe innan vi fick skjuss hem. Idag har theo hittat ett nytt favortit program, barnen i bullerbyn. Han satt som klistrad under hela filmen1,5 timmar, det har nog aldrig hänt förut.

Som vanligt körde vi våra vanliga rutiner på kvällen, först duschar mamma, sen badar theo. Fantastiskt att han redan lärt sig att om man är snäll och väntar medans mamma duschar så får man bada själv sen. Bada är ju theos favoritsysselsättning. Det spelar ingen roll hur sur elle rtrött han är så blir han alltid glad och pigg när han får bada. Idag lekte han nästan bara med den simmande bläckfisken som vi köpte i London.

Annars har det varit en lugn måndagskväll där inte så mycket har hänt, vilket är skönt. Man behöver lite vardag ibland, tror inte man upskattar det roliga och lite speciella i tillvaron om man inte kan ta det lite lugnt och ha det lite tråkigt ibland.

Nu ska jag ta och slappa lite innan det är dags att nanna kudde.


Kommentarer
Postat av: Micke

Kul!!!! se till och plocka in lite bilder med lovar att läsa.

ses imorn!!!

2009-05-11 @ 22:22:09
URL: http://surfmicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0