en vanlig dag

Idag har det varit en sån där vanlig dag. Dagen har löpt precis som den brukar och ska utan några större överaskningar: Tråkigt kanske man kan tycka, men nej jag tycker bara det är skönt. Hämtade en glad och nöjd theo på dagis och cyklade hem. När vi nästan var hemma träffade vi mats moster Kerstin och hennes hund mimmi, theo blev glad att få se mimmi men han vill inte klappa henne som han gör med chanell. Han har allt sin favorit hund våran lilla son.

Idag var theo jättehungrig så han kunde inte vänta tills våran mat var färdig, som tur var hade jag redan stekt hans hamburgare och klyftpotatisen var färdig så han fick börja utan oss. Smaskade i sig nästan hela portionen trots att jag lagt upp ganska mycket mat, så tydligen var det mumsigt.

Idag har även mormor varit förbi på en kaffe och lämnade en födelsedagspresent till theo som jag beställt ihop med en present som mormor ska ge till en annan liten kille. Så nu är det bara och slå in paketet och lägga undan det på ett säkert ställe till den 19 november då våran kille fyller två år. Kan inte fatta att det är så länge sen han föddes, känns som igår.

Innan läggdags ikväll satt theo och skruvade isär sin racerbil med skruvdragaren och han ville inte gå och lägga sig, men slocknade ganska fort ändå som vanligt. Man blir ju trött efter en heldag på dagis.



Koncentrerad på att få isär racerbilen.



Upptäckt att mamma tar kort och blänger lite.

Kommentarer
Postat av: faster Therese

Åh han är så otroligt söt!!!!!! Faster längtar!!!!!!

2009-10-13 @ 22:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0