Lunch

Nu är det lunch på jobbet. Inga elever denna vecka då de har lov så blir en lugn och skön arbetsvecka. Skönt att få en liten pause från slitet ibland.

Mona som är ledig denna vecka var förbi och fikade förut, hade med sig sin dotter Sofia som ville se hur vi hade det här uppe hos oss. Trevligt, blir ju lite tomt här ananrs då det bara är jag och fredrik som pallat oss hit den här veckan, resten av folket har jobbat in denna vecka men då vi jobbar heltid och har små barn så blir det svårt att jobba in 40 timmar på bara några veckor, så då får man allt palla sig hit.

Ringde mormor förut, de hade haft en bra natt, theo hade sovit så gott så och sen hade de tittat lite på Emil innan de gick upp i morse. Nu på förmiddagen skulle de gå ut och leka lite, kanske till lekparken. Då blir nog theobus glad.

Så skönt att man har föräldrar som ställer upp och är barnvakt, vad skulle jag och mats göra utan dem, kan ju lugnt säga att det hade blivt många fler VAB dagar för min del då Mats inte kan vara hemma hur som helst med sitt företag.

Nej käka lite mat innan lunchen är slut och det är dags att börja jobba igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0