natter

börjar det bli nu, theo sover som en liten gris, somnade gott vid halv nio tiden och har inte hört ett ljud ifrån honom sens det hoppas det fortsätter så resten av natten, hör ju dock till undantagen att han vaknar på nätterna men ibland kan det ske, har perioder med mardrömmar ibland och då vakanr han och är ledsen och vill ligga hos mamma och pappa och sova.

Efter att theo somnade ikväll har jag grejat lite här hemma har bla slagit in theos födelsedagspresenter, så nu är det bara att invänta den stora dagen. Han var ju planerad att födas den 4e november men hade det så gosigt i mammas mage att barnmorserna fick tvinga ut honom (igångsättning) den 19 november, så än är det några veckor kvar till födelsedagen.

Med samma stormsteg som födelsedagen närmar sig närmar sig även slutet på ladies night turnen, ska bli underbart att få ha sin sambo hemma lite mera. Längtar..

nej nu är det snart läggdags, blir ju väckt vid åtta imorgon bitti skulle jag gissa på, ska ladda dvdn med en ny film så kanske vi kan ligga och dra oss lite extra.. skönt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0