äntligen hemma

Äntligen är arbetsdagen slut för mig och theo och vi har kommit hem till vårat lilla hus. Jag har haft en riktig skit dag på jobbet imorse, kände redan kvart över åtta imorse att jag kände för att gå hem igen. Men dagen blev i alla fall bättre ju längre den gick, så det var ju posetivt i alla fall.

Theo har inte heller haft någon toppen dag idag, för andra gången på en vecka har han blivit biten på dagis, riktigt ordentligt dessutom, nästan så det gått hål, så det måste varit ett barn med vassa tänder. På dagis var de helt förtvivlade, det är ju inte deras fel och med massa barn unde rtvå år och lite personal är det inte lätt att hålla ögonen på alla hela tiden. Fortsätter det så här får man väll ta upp det med förskolerådet så de kan kräva extra resurser, de hade ju det förra terminen så borde ju inte vara helt omöjligt att få till igen, så här kan vi ju inte ha det i alla fall.

Har plockat tre liter björnbär idag så det blir nog att koka ny marmelad snart. Göra lite mer muffins också kanske för theo tycker de är jättesmaskiga.

Nu är det matlagning som står på schemat kålpudding, potatis och sås, mums fillibabba

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0