lååång dag

har det varit idag. Åkte hemmifrån vid sju och var inte tillbaka hemma förens halv sju ikväll. Hade lite möten efter den vanliga arbetsdagens slut så därför drog det ut på tiden. Känns som det kommer bli mycket skönt att få sluta i vanlig tid imorgon eftermiddag. Längtar redan efter att få mysa med theo, blev ju bara en kor stund idag innan det var dags för läggning.

Theo och mats åkte till farmor i mjölby och hälsade på i eftermiddag. Theo och farmor hade haft kul och busat. Hemma hos farmor får man ju göra saker som man inte får hemma, men det är ju så det ska vara. Morföräldrar och farföräldlrar är ju till för att skämma bort sina barnbarn lite grann. Farmor hade även köpt ett baksätt till theo så det ska vi prova snart. Var en kavel med också och den kan vi ju ha när vi ska baka pepparkakor i jul. Theo fick dessutom ett jättefint förkläde som vi kan ha när vi bakar, så kanske man slipper byta kläder på honom. Bakning med en tvååring har ju en förmåga att bli en lite kladdig historia.

Farmor hade även hittat en dödskalle t-shirt och ett lucia nattlinne som varit louises. Blir ju kanon, bra när man kan ärva lite saker. Tror theo skulle bli en fruktansvärt söt stjärngosse.

Börjar bli så trött på mina förkylningsblåsor som jag fått på tungan, hoppas verkligen de försvinner snart.

nej nu ska jag ta och slöa lite innan det blir sängen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0