Gutentag

Skrivet man Gutentag eller Guten tag? Har inte speciellt mycket koll på de tyska skrivreglerna men chansar att de är de samma som för svenskan.

Idag fick jag ligga kvar och krama kudden en stund efter att M och theo gått upp vid åtta tiden. Pojken somnade ju tidigt igår kväll så han slog upp ögonen redan halv åtta en timme för tidigt enligt mig som är en morgontrött tjej.

Idag har vi inga större planer för dagen, ska tvätta o städa lite här hemma innan Albin o Linus kommer en sväng i eftermiddag för att leka med Theo. De skulle igentligen varit på dagis då deras mamma börjar jobba en timme innan deras pappa slutar sitt jobb, men jag tyckte lite synd om grabbarna så erbjöd dem att komma hit och leka istället.

Som det ser ut nu blir det fint väder idag vilket innebär att vi ska vara ute och leka, kanske ta en cykeltur till lekparken och busa lite.

Kommentarer
Postat av: ♥ DinOutfit.blogg.se - Visa upp din outfit!

http://akolan90.blogg.se - Gör Bloggdesigner!



http://dinoutfit.blogg.se - Ge inspiration och hitta inspiration, visa upp din outfit och kolla på andras =)

2010-07-27 @ 15:31:06
URL: http://dinoutfit.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag har ju inte varit i Valla sen jag själv var liten så Valla var ju inte alls som jag kom ihåg det. :) Men det fanns rätt så många djur ändå tycker jag. Massor med hästar och höns och kaniner och gätter och får osv osv.

2010-07-28 @ 09:21:03
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Lotte

Guten Tag :)

2010-07-28 @ 14:51:13
URL: http://chajanol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0