Torsdag

Nu har vi redan torsdag idag, vilket innebär en lång arbetsdag för mig och att Theo bus som vanligt blir hämtad på dagis av morfar. Varje torsdag hämtar min pappa Theo på dagis och så leker och fikar de tillsammans tills jag slutar jobbet två timmar senare. Bägge två tycker det är jättemysigt och jag är verkligen glad för den fina relationen Theo och morfar har.

Tror det är viktigt för barn att verkligen få lära känna sina mor/far föräldrar och skapa en nära relation även till dem och inte bara till mamma och pappa. Viktigt med många trygga personer i ett barns liv. eftersom Theo träffar både sin mormor och morfar välldigt ofta så behöver jag aldrig vara rädd för att han skulle vara ledsen eller känna sig övergiven när de är barnvakt.

Och det är tur det eftersom jag ganska ofta är så kallad gräs änkling då min man ofta är iväg och jobbar på annan ort. Och enda chansen för mig då att kunna umgås ensam med andra vuxna, fixa ärenden och så vidare är att ha någon som ställer upp och passar lillgrabben och som tur är kan jag alltid räkna med att mormor och morfar ställer upp när det är möten eller utbildningar på jobbet eller när man helt enkelt bara vill gå ut en kväll.

De är helt enkelt guld värda.


                        

Mormor och Theo                            Morfar och Theo

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vad mysigt med en Theo och morfar dag! Ludwig har inte den lyxen men han har oaf en väldigt speciell relation till sin farfar som av någon anledning varit storfavorit sen långt tillbaka. :)

Jag håller med dig om att det är viktigt med relation till fler än bara mamma och pappa. Ett tryggt barn är ett glatt barn. :)

2010-09-16 @ 08:39:09
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: mormor

Det är klart att vi tar hand om vår älsklingspojke när det behövs.

2010-09-16 @ 10:58:00
Postat av: emilia

jag tror att det ligger mkt sanning i det du skriver!

2010-09-16 @ 12:08:10
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Liz

Skönt att va ledig :) Är också ledig men för jag är sjuk:/

2010-09-16 @ 14:26:52
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-16 @ 14:43:11
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: ebba

allt bra?:D

2010-09-16 @ 15:32:23
URL: http://ebbaalexandra.blogg.se/
Postat av: felicia

haha klockren header!

2010-09-16 @ 15:43:15
URL: http://feliciayouknow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0