Envisa barn

Lillasyster verkar vara lika envis som sin storebror var, tydligen är det alldeles för gosigt där inne i magen för att hon ska vilja komma ut till oss.

Nu siktar vi in oss på att lillan får sin födelsedag i mars och försöker trösta oss med att det trots allt inte är så länge kvar innan vi får träffa henne även om hon inte kommer på frivillig väg utan får bli vräkt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är väl inte bara storebror som är envis i familjen????

2012-02-29 @ 16:42:30
Postat av: Sannalitens.se

Hej! Gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :) Hoppas allt är bra annars? :)

Kramar!

2012-02-29 @ 18:12:55
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Augustifamiljen

Men jäklar va envis unge alltså! Och så blir man itutad att det ska gå lättare/fortare med tvåan. Ha! Ett lotto är vad det är :)Får bara hoppas att SF-måttet inte är ett mått på ungens storlek som dom säger. Då lär ju våran nästa bli gigantisk, haha.

2012-03-02 @ 19:40:47
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: ⟩FITspiration ⫶ in(FIT)spireras till en hälsosam kropp

Vill du gå ner i vikt, börja träna eller bara skaffa ett hälsosamt liv? Känner du att viljan finns men att motivationen tryter gång på gång?http://fitspiration.blogg.se är en blogg som endast postar motiverande och inspirerande bilder samt tips för att få dig att nå dina mål!:)

2012-03-04 @ 21:35:54
URL: http://fitspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0